Mini perziktaartje – zonder boter.

perziktaartje

We hebben allemaal wel van die dagen dat je echt helemaal niets meer in huis hebt. Toch onwijs veel zin om te bakken, maar niet eens roomboter in huis? Tijd om de voorraadkast in te duiken en te kijken wat er dan nog wel is. Voor dit perziktaartje heb je namelijk helemaal niet veel nodig!

  • 150 gram zelfrijzend bakmeel
  • 150 gram suiker
  • 150 gram appelmoes
  • 3 eieren
  • Perzik uit blik

Doe het bakmeel, de suiker, de appelmoes en de eieren allemaal in één schaal en meng deze helemaal goed door elkaar. Doe dit in kleine springvormpjes. Ik kon er zelf 3 van vullen. Leg hier bovenop een perzik die je in een waaiertje hebt gesneden. Plaats het vervolgens een uur in een op 160 graden voorverwarmde oven. Als je de perzik zichtbaar wilt houden, moet je de taartjes eerst al even bakken voordat je de perzik erop legt.

Even laten afkoelen voordat je ze uit de springvorm haalt en snoepen maar.

 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.