Season with Love

Season with Love ben ik begonnen toen ik nog niet kon koken, daarom geloof ik nu dat iedereen kan koken. Season with Love is dan ook voor iedereen. Iedereen die al kan koken en een keer iets anders wil proberen en iedereen die wil beginnen met koken.

Van alles een beetje. Soms een keer gezond, soms enorme guilty pleasures. Een keertje enorm culinair en uitgebreid? Of juist de allermakkelijkste snelle maaltijden. Heerlijke gezonde en verantwoorde tussendoortjes of de meest vette snacks. Vegetarisch, veganistisch of gewoon een lekker stuk vlees. Voor alles is ruimte, want ik geloof in balans. 

Ik probeer mijn recepten zo op te schrijven dat iedereen ze kan proberen. Kom je er niet uit? Stel gerust je vraag onder het recept. Misschien moet ik het recept aanpassen en verduidelijken of kan ik het op een andere manier uitleggen. Ik help iedereen graag op weg.