Samenwerken met Season with Love?

Ben jij opzoek naar een Foodblogger om jouw product, dienst of verhaal bekend te maken? Leuk dat je hierbij aan Season with Love denkt. Er zijn verschillende mogelijkheden die ik hieronder zal toelichten. Je mag altijd contact opnemen wanneer je interesse hebt in een samenwerking. 

Product testen

Ik vind het altijd leuk om de nieuwste producten te testen. Je mag altijd vrijblijvend een product opsturen zodat ik deze kan testen. Wanneer ik hierover enthousiast ben, kan er iets verschijnen op mijn verschillende social media kanalen of mijn blog. Dit is wel vrijblijvend, kijk anders bij advertorial. 

Een advertorial

Wil je dat ik over jouw product of dienst schrijf? Dan is er ook de mogelijkheid tot een advertorial. Deze schrijf ik zelf zodat ze binnen mijn blog passen en goed aansluiten op de doelgroep. Het liefst verwerk ik hier ook altijd een recept bij. Vanzelfsprekend vermeld ik bij advertorials wel dat het een advertorial is. 

Advertentie

Sluit jouw bedrijf helemaal aan op mijn doelgroep? Dan kan een advertentie ook een slimme mogelijkheid zijn. Denk in dat geval aan een banner bij de recepten. 

Winactie

Ik vind het leuk om eens in de zoveel tijd een leuke winactie te organiseren voor mijn bezoekers. Wil je jouw product onder de aandacht brengen door het weg te geven op mijn blog? Ik hoor het graag.

Wil je een foodblogger op bezoek?

Ik neem graag een kijkje bij restaurants, hotels of leuke evenementen. Ik deel nieuwe hotspots graag op social media en mijn blog. Mag ik bij jou langskomen? Neem dan meteen even contact met mij op. 

Waarom Season with Love?

Season with love trekt maandelijks ruim 15.000 unieke bezoekers. Dit zijn voornamelijk vrouwen. De leeftijd is erg breed, maar de focus ligt tussen de 25 en 35 jaar oud. 

Ook op social media bereik ik met mijn blog een hoop mensen:

  • Facebook: 685+ Likes
  • Instagram: 950+ Volgers
  • Twitter: 580+ volgers

Season with Love trekt een breed publiek aan mensen, die allemaal één gemeenschappelijke interesse hebben: eten. 

Omdat ik vaak een recept toevoeg aan samenwerkingen, worden de artikelen ook op een later moment nog bezocht en blijven ze altijd relevant. De artikelen blijven ook online staan. 

  • Heb jij een goed product?

  • Wil je meer bekendheid?

  • Review, advertorial, advertentie of winactie?

  • Of heb je zelf een leuk idee?