smoothie

#foodblogswap : Frambozen chocolade smoothie

smoothieDit is mijn eerste keer dat ik mee doe aan de foodblog swap. Een event waarbij een hele groep foodbloggers een recept van een ander foodblog gaan proberen. Ik mocht koken van het blog van perfecthousewife2b.  Stiekem kwam er weinig koken aan te pas, want ik maakte deze frambozen chocolade smoothie.

Toen ik het blog van perfecthousewife2b voor het eerst zag, was ik eigenlijk van plan om de chocolademousse te maken. Paste mooi binnen mijn vegan plan! (wat overigens keihard aan het falen is) Maar dat recept bleef zo in mijn hoofd zitten en ik vergat dat dat door de foodblogswap kan, dat ik het al heb gemaakt zonder aan de foodblogswap te denken. Daarom maakte ik deze smoothie, ook vegan en hij maakte me benieuwd. Frambozen en chocolade, dat is toch altijd lekker!?

Staan trouwens veel meer lekkere recepten op haar blog, en super netjes allemaal, daar ben ik stiekem wel jaloers op!

Okay, nu het belangrijkste. Het recept.

Nodig:

  • 2 kleine bananen of één grote 
  • 150 gram bevroren frambozen
  • water
  • 2 el cacao
  • 3 el havermout

Gelukkig is een smoothie nooit lastig, doe alles in een blender en draai het tot een smoothie. Begin met een beetje water en blijf toevoegen tot de smoothie de gewenste dikte heeft.

Ik had er net een beetje teveel cacao in gedaan, volgende keer doe ik net iets minder. Maar wel lekker! Bedankt perfecthousewife2b!

 

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.