Bacon ei broodjes

5x lekkere broodjes

Bacon ei broodjes

Wij eten in Nederland enorm veel brood. Het is maar goed dat ik in Nederland ben geboren, want ik ben echt gek op brood. Het liefst maak ik heerlijke tosti’s of geweldige broodjes. Eens iets anders dan de simpele boterham met kaas. Vandaag deel ik vijf lekkere broodjes met jullie. 

1. Bacon ei broodje

Dit broodje kun je gemakkelijk van te voren maken en is ook koud nog erg lekker. Dit broodje staat geweldig op elk ontbijt of elke brunch. Een keer wat anders dan een standaard broodjes. 

broodje pulled pork

2. Broodje pulled pork

Broodjes zijn ook heerlijk als avondeten. Deze pulled pork is bij mij echt favoriet. De meeste pulled pork komt van de barbecue, maar uit de oven is die foolproof en blijft die sowieso heerlijk mals. Hier mag je mij voor wakker maken. 

broodje zalm roomkaas

3. Broodje zalm roomkaas

Een echte klassieker. Rijkelijk belegd het allerlekkerste. Ik eet zelden gerookte zalm, maar als ik het eet, dan eet ik het op deze manier. Verwen jezelf eens goed met dit heerlijke broodje met zalm en roomkaas. 

kip salade broodje

4. Broodje kipsalade met Parmezaanse kaas

Ik vind de structuur van kip altijd geweldig. We kennen allemaal de kip kerrie of de kipsaté maar deze kipsalade met Parmezaanse kaas en basilicum vind ik persoonlijk veel lekkerder. Dit broodje moet je zeker een keer proberen. 

broodje martino

5. Broodje Martino

Dit broodje heb ik al veel te lang niet gegeten, maar deze moet sowieso in de top vijf staan. Dit is een Vlaamse klassieker die ik graag extra lekker maak met wat ei, tomaat en rucola. Een feestje op een broodje. Ik weet wat ik dit weekend ga lunchen. 

Hoewel ik vanuit gemak vaak een simpele boterham eet, zijn dit een aantal van mijn favoriete broodjes. Wat is jouw favoriete broodje? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.