Het begin, koolhydraatarm dieet.

dag1midddel

Waarom wachten tot het nieuwe jaar, als ik ook gewoon nu kan beginnen met afvallen. Na een extreem slechte zaterdag, met 3 soorten gebak en vette pizza realiseer ik mezelf ineens dat het zo niet verder kan.

Waarom een koolhydraatarm dieet? Ik wil graag in ketose toestand raken, zodat mijn lichaam effectief lichaamsvet gaat verbranden. Ook kies ik hiervoor omdat ik eigenlijk juist gek ben op koolhydraatrijke producten. Pasta, aardappels en brood zijn mijn zwakte. Door dit dieet wil ik mijn kijk op voeding veranderen en mezelf gaan realiseren dat je ook zonder of uiteindelijk met minder koolhydraten nog onwijs lekker kunt eten.

Komende tijd ga ik dus op zoek naar heerlijke recepten en hopelijk het nieuwe jaar wat slanker in.

Als je hier ervaring mee hebt, tips of leuke recepten. Laat het me zeker weten!

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.