Donkere appelkruimeltaart

appelkruimeltaart

Ik geef het eerlijk toe, ik vind hem er zelf ook niet geweldig uitzien. Ik weet ook nog niet eens of hij wel lekker gaat smaken want hij is pas voor vanavond. De donkere kleur komt van de donkere basterdsuiker die ik heb gebruikt. Maar over het algemeen kan het natuurlijk niet fout gaan met een appeltaart. Zijn er echt mensen die dat niet lusten?

Ik heb eigenlijk dit recept gebruikt wat ik op Culy vond. Alleen heb ik dus overal waar basterdsuiker stond, donkere basterdsuiker gebruikt. Ook zijn mijn rozijnen geweekt in amaretto, omdat ik dat zelf erg lekker vind.

Ik vond het recept goed te maken, maar de volgende keer ga ik toch weer voor een klassieke appeltaart en doe ik er nog veel meer appels in.

Gaan jullie nog iets bakken dit weekend?

 

4 antwoorden
 1. Kim
  Kim zegt:

  Hmm, ziet er lekker uit! Ik moet dit weekend jammergenoeg leren, dus iets bakken zal er niet in zitten (tenzij ik me echt niet kan concentreren is bakken een goede pauze misschien ;) )

  Beantwoorden
 2. Christel
  Christel zegt:

  Ook ik vind hem er, ondanks de donkere kleur, erg lekker uitzien. En je hebt me hiermee gelijk op een idee gebracht, want het lijkt me leuk de appeltaart eens anders te bereiden dan standaard.

  Beantwoorden
 3. Stella
  Stella zegt:

  Als ik zoiets lekkers kon laten lukken, zou ik het zeker gaan bakken. Mmm, ik vind hem er eigenlijk juist heerlijk uit zien! Dat was ie vast ook! Liefs, Stella.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.