spaghetti gehaktballetjes

5x pasta recepten

spaghetti gehaktballetjes

Ik hou van pasta. Met een goede pasta maak je mij altijd blij. Tegenwoordig vervang de pasta vaak door courgetti. Een stuk gezonder, maar nog altijd heel erg lekker. Dit keer zet ik vijf pasta recepten extra in het zonnetje. Deze staan hier regelmatig op tafel en zouden jullie ook eens moeten proberen. 

1. Spaghetti met kleine gehaktballetjes

Wij aten thuis altijd een simpele spaghetti met een bolognesesaus. Bij mijn vriend thuis aten ze altijd een spaghetti met kleine gehaktballetjes. Tegenwoordig vind ik de spaghetti met kleine gehaktballetjes zoveel lekkerder, dat ik ook trouw elke keer gehaktballetjes zit te rollen. Iets meer werk, maar echt een favoriet in huis. 

spaghetti garnalen

2. Spaghetti met garnalen

Een hele simpele pasta. Ideaal als makkelijke en snelle maaltijd. Het lijkt een beetje op een pasta aglio olio, maar dan met garnalen en een heerlijke frisse hint van limoen. Deze pasta is zeker bij mijn vriend favoriet. 

pasta paprikasaus geitenkaas

3. Volkoren penne met paprikasaus, geitenkaas en pijnboompitten

Een gezonde pasta. Een keer wat anders dan de meeste pasta’s met een tomatensaus. Dit is een heerlijke paprikasaus en de geitenkaas en pijnboompitten maken het helemaal af. Dit is voor mij een echte zomerse pasta. 

champignon soep

4. Spaghetti met champignonsaus

Een keer zin in een vegetarische pasta? Dan is deze spaghetti met een simpele champignonsaus echt ideaal. Voor mij is dit een ultiem bordje comfortfood. Hier mag je mij echt wakker voor maken. Je zou hier nog kip kunnen toevoegen, maar ik mis bij dit gerecht het vlees absoluut niet. 

Pasta-avocado

5. Pasta met avocado

Eigenlijk is dit een pasta met een simpele pesto van avocado. Het grote voordeel is dat je de saus niet hoeft te verwarmen. Zodra je de pasta hebt gekookt, is het gerecht al bijna klaar. Veel makkelijker kan het natuurlijk niet. Het ideale pastagerecht van iedereen die fan is van avocado. 

Misschien valt het op dat ik vooral veel spaghetti eet. Spaghetti is eigenlijk wel mijn favoriete pastasoort. Toch kun je er natuurlijk zoveel mee afwisselen. Dit zijn 5 van mijn favoriete recepten. Wat is jouw favoriete pasta? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.