Malteser taart

5x mijn favoriete taarten

Malteser taart

Terwijl ik zelf op dieet ben, ga ik toch mijn favoriete taarten met jullie delen. Kan ik er tenminste nog een keer naar kijken. Maar als jij ook liever wat gezonders wilt, probeer dan de gezonde kwarktaart met banaan eens. 

1. Maltesers taart

Dit is een hele machtige taart, maar als je dan toch taart eet, kun je het maar beter goed doen. Voor de echte chocolade liefhebbers is dit een echte topper. De taart is trouwens bol, het is niet echt zo’n dikke laag botercrème. Geen zin in Maltesers? Ook met bijvoorbeeld M&Ms is dit echt goddelijk. 

Rijstevlaai

2. Rijstevlaai

Rijstevlaai is sowieso één van mijn favoriete taarten, maar zelfgemaakt is die natuurlijk het allerlekkerste. Okay, misschien niet het allerlekkerste, voor de allerlekkerste vlaaien moet je natuurlijk gewoon naar Limburg. Dat zeggen ze tenminste. 

aardbeientaart

3. Aardbeientaart

Ik baal zo erg dat ik in mijn eerste recepten nooit het recept durfde over te nemen van een andere website. Ik had heel netjes een link erbij gezet, maar nu is die website helemaal offline. Geen recept meer dus. We hebben recent nog een keer een aardbeientaart gemaakt, dit keer hebben we een bodem van hard Wenerdeeg gemaakt, met een simpele custard en verse aardbeien. Heel erg lekker! 

perenfrangipane

4. Perentaart met frangipane

Een hele simpele maar echt heerlijke taart. Frangipane is echt geweldig. Het is net alsof je een punt met amandelspijs zit te eten. Met de zachte peren en geroosterde amandelen hoort deze taart echt bij mijn favorieten. Misschien geen echte feesttaart, maar wel een puur stukje verwennerij bij de koffie. 

stoopwafel cheesecake

5. Stroopwafel cheesecake

Eigenlijk kun je hier zo’n beetje elke cheesecake invullen, want ik ben echt gek op deze romige puntjes uit de hemel. Deze versie met stroopwafels is wel een echte topper.

Van zo’n artikeltje schrijven krijg ik wel trek. Helaas nog even geen taart voor mij. Welke van deze taarten lijkt jou het lekkerst? 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.