5 recepten in het zonnetje

Ondertussen staan er al ongeveer 500 recepten op mijn blog, sommige worden enorm goed bekeken. Vooral de ravigottesaus, beenham en het chocolade glazuur zijn populaire recepten. Terecht, maar er zijn nog veel meer leuke recepten. Daarom zet ik vandaag graag 5 recepten in het zonnetje. Ze worden minder bekeken, maar zijn minstens net zo lekker. Gewoon omdat ik vind dat iedereen deze eens zou moeten proberen. 

nacho chili

Deze staat met reden op nummer 1. Dit is één van mijn favoriete recepten. Waar andere mensen een pizza in de oven gooien voor een filmavondje, maak ik deze chili con carne met nacho’s. De chili con carne kun je gemakkelijk invriezen en is een echte guilty pleasure. Deze traditionele versie ziet er misschien anders uit dan je gewend bent. Maar dit is echt chili (rode peper) con carne (met vlees). Heerlijk gestoofd pittig vlees.

risotto burger

Van alle vegetarische burgers die je hebt, is deze versie met risotto waarschijnlijk wel mijn favoriet. Ik vind vegetarische burgers vaak wat vreemd van structuur, papperig. Veel vegetarische burgers willen vooral zoveel mogelijk op vlees lijken, voor mij hoeft dat helemaal niet. Zolang het maar zelf een lekker recept is. Dit is ook nog eens een ideale manier om restjes risotto op te maken. Al moet ik daarvoor wel speciaal extra veel maken, want anders blijft er nooit iets over. 

Okay, ik mag mezelf geen koffiedrinker noemen. De enige koffie die ik drink zijn drankjes met veel melk en suiker. Maar ach, daar kan ik dan wel enorm van genieten. Deze koffie met witte chocolade en Speculoos is echt de allerlekkerste versie. Dit moet iedereen echt eens proberen. Zeker als je net als ik van zulke zoete koffie houdt.

Dit recept staat hier regelmatig op tafel. Gezond, lekker en simpel. Met deze kokos kippensoep voel ik mezelf echt direct beter. Soms maak ik het met een hele kip en pluk ik het vlees eraf. Dat is eigenlijk het lekkerste, want dan maak je het met zelfgemaakte bouillon. Maar ook deze snelle versie met kipfilet is geweldig. Hier mag je mij wakker voor maken. 

snickerdoodles

In Amerika zijn dit bekende koekjes, maar hier is bijna niemand bekend met de snickerdoodles. Je denkt misschien aan een koek met pinda’s en chocolade, net als Snickers. Maar niets is minder waar. Dit zijn simpele, maar geweldige koekjes met kaneel. Krokant, luchtig en heerlijk. Deze moet je echt eens proberen. En deel ze meteen uit. Iedereen moet de snickerdoodles leren kennen. 

Heb jij een favoriet?

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete recept is. Ga je één van deze recepten proberen? Deel dan jouw resultaten op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben onwijs benieuwd! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.