Vanilla bakery Milaan

vanillabakkerij

De schattigste bakkerij die ik ooit heb gezien. Het is ondertussen alweer een poosje geleden dat ik in Milaan was, maar ik moest jullie Vanilla Bakery toch even laten zien. Ik was direct verliefd. 

Het was mijn vriend zijn verjaardag, dus we gingen hier ontbijten. Ik had eigenlijk verwacht dat hij voor één van de vele zoete gebakjes zou gaan, maar hij volgde mijn voorbeeld en ging ook voor een hartig ontbijt. Ik had een bagel met roerei en bacon en hij had pannenkoekjes met roerei en bacon. 

vanillamenu

De menukaart is enorm groot. Het is best lastig om te kiezen. Het ontbijt was simpel, maar lekker en een royale portie. Ik vond het wel redelijk duur. De volgende keer zou ik voor de cupcakes gaan. We namen er ook een ijskoffie bij. Heerlijk en een plaatje om te zien. Met een ijskoffie maak je mij altijd blij, maar als je hem dan ook nog eens zo gaaf maakt, ben ik helemaal een gelukkig meisje. 

ijskoffie

Okay, voor een ontbijt was dit misschien allemaal een beetje veel. Dus we liepen een beetje misselijk weer door Milaan. Maar niet zonder natuurlijk een stuk taart mee te nemen. Want een verjaardag zonder taart is geen verjaardag. En gelukkig was er keus genoeg. Het liefst zou ik van alles een beetje proeven. 

vanillabakerycupcakes

Als je ooit in Milaan bent, wat trouwens echt een ideale stad is voor een leuke citytrip. Moet je hier zeker eens langsgaan. Al is het maar voor de ideale Instagram foto, want alles is hier echt een plaatje. 

bakkerij

Het meisje in de bediening was trouwens ook enorm vriendelijk en sprak goed Engels. Al met al is dit een echte hotspot. 

 

Vanilla Bakery
Via San Siro, 2
20149 Milano – IT

http://www.vanilla-bakery.com

tafelbakkerij

2 antwoorden
  1. Sara | MevrouwMiauw
    Sara | MevrouwMiauw zegt:

    Ahhh wat ziet deze bakkerij er super cute uit inderdaad. Je hebt hele leuke foto’s gemaakt! En voor een ontbijt zal het vast machtig zijn geweest ja. Maar de misselijkheid was het vast waard, haha.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.