Diepvries lasagne

1 euro lasagne

eurolasagne

Ik loop soms vol verbazing door de supermarkt. Van die producten waar je altijd gewoon voorbij loopt. Je ziet ze nooit iemand kopen, kent niemand die ze eet en zonder het ooit getest te hebben heb jij waarschijnlijk al jouw oordeel klaar. Van bami uit blik tot hamburgers uit een zakje. Ik ga ze allemaal voor jullie testen. Ik begin met deze 1 euro lasagne. Lasagne voor 1 euro, kan dat echt?

Ik ben gek op lasagne. Er staan dan ook al 3 verschillende lasagne recepten online (vegetarischzalm en met courgette). Ook heb ik mijn eigen lasagne eens vergeleken met de Knorr variant. Bij ons thuis was de kant en klare versie van de Lidl vroeger echt een guilty pleasure.  En hoewel het niet te vergelijken is met een verse lasagne, vond ik dat toch echt genieten. 

Deze lasagne kan je vinden in de vriezer. Hij kost 97 cent. Laten we eerlijk zijn, voor dat geld kunnen we het zelf niet. Uit het doosje komt een klein ovenschaaltje met een enorm lasagne ijsblok. Dat ziet er niet aantrekkelijk uit. 

Hij moet een half uur in de oven op 220 graden. Je zou deze lasagne ook in de magnetron kunnen stoppen. Maar dat leek mij echt geen succes. Ik hou me express precies aan de gebruiksaanwijzingen, dan kan ik het product het best testen. Hij komt nog redelijk bleek uit de oven. Persoonlijk vind ik altijd de donkere randjes het lekkerste van een lasagne. Dat had deze niet. Misschien omdat hij bevroren direct in de oven gaat? 

lasagneeuro

Los van dat hij wat bleekjes ziet, ziet hij er niet verkeerd uit. De geur is ook geen straf. 

Ik prik er met mijn vork in. De verdeling van pasta en saus is een beetje zoek. Aan de rand zit meer saus, in het midden is het veel saus. Maar als je alles hakt en mengt is het prima. De saus zelf is erg vlak van smaak. Ik voel en zie dat er gehakt in zit, maar qua smaak komt dat niet naar voren. Eigenlijk komt er niets echt naar voren. Ik proef ook geen kaas en de tomaat smaakt naar het vocht uit ingeblikte tomaten. 

Al met al geen enorm succes. Toch heb ik het schaaltje leeg gegeten, ik kan dus niet zeggen dat het echt vies was. Al vind ik kale pasta ook lekker dus misschien was ik niet de juiste testpersoon. 

Vroeger vroeg ik mezelf af wie nou zoiets zou kopen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit als ik alleen was en niet zoveel geld had, niet direct voorbij zou lopen. Voor 1 euro avondeten? Dat is toch echt niet slecht. 

lasagneoverview

6 antwoorden
 1. Bianca
  Bianca zegt:

  Voor 1 euro kan je niet heel veel verwachten, maar deze is prima te eten (ook wel eens gehaald) zeker geen straf om te eten maar er zijn lekkerdere versie’s te koop haha x

  Beantwoorden
  • Mirne (Season with love)
   Mirne (Season with love) zegt:

   Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze na het testen ook nog een keer heb gekocht. Voor die euro vind ik hem helemaal niet slecht.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.