pizza o'pazzo

Eten bij O’pazzo

sfeerDe beste Italiaan van Rotterdam. Of in ieder geval mijn favoriete Italiaan van Rotterdam. Eten bij O’pazzo is altijd weer genieten. Als je een lekkere pizza wilt eten dan moet je gewoon hier zijn. Nu is een pizza meestal niet luxe of romantisch, maar bij O’pazzo is het ook nog eens prachtig ingericht. Toch betaal je hier echt niet meer dan bij de simpele Italiaan of Turk die pizza’s bakt. Ongeveer 10 euro per pizza, prima toch?

Ik had eigenlijk een event, maar dat had ik even onderschat. Een enorme groep met mensen die strak in het pak zat, ik voelde me underdressed en ongemakkelijk. Snel op de scooter gesprongen met mijn vriend en lekker ergens anders wat gaan eten. Waarvoor dank voor mijn allerliefste moeder en allerliefste stiefvader, we hadden centjes gekregen om van te gaan eten. En we hebben nog zat over om nog eens ergens wat te gaan eten! 

We waren al vroeg bij O’pazzo dus het was erg rustig, de vorige keren dat ik hier kwam zat het altijd vol. Maar we hadden geen zin om nog door de stad te slenteren dus gingen zitten en besloten met de lastige keuze. Welke pizza nemen we deze keer? De bediening was enorm snel, één van de voordelen als het zo rustig is. 

Ik vind de inrichting in O’pazzo erg fijn. Als je je ooit afvraagt waarom sommige tafels wel een tafellaken hebben, dat zijn de mensen die À la carte eten. Moet eerlijk zeggen dat ik dat nooit gegeten heb, de pizza’s zijn de reden waarom ik hier kom. 

mirneOns drankje is nog niet op en ze komen al met de pizza’s aan. Stiekem vind ik het wel fijn als het zo snel gaat, al moet ik eerlijk erbij zeggen dat het als het drukker is allemaal net iets langzamer gaat. Maar ik heb er nooit irritant lang moeten wachten. 

Mijn favoriete pizza is de pizza O’pazzo. De vorige keer had ik die ook en had mijn vriend een hapje geproefd. Toen we binnen liepen zei hij al “ik neem die pizza die jij de vorige keer had”. Verstandige keuze, ik besloot ook dezelfde pizza te nemen. Klinkt saai, maar deze is echt hemels. Met tomatensaus, mozzarella, basilicum, parmaham, Parmezaanse kaas en mascarpone. 

pizzaHet was weer heerlijk. En telkens als ik de rekening krijg vraag ik me af waarom we niet gewoon wat vaker hier gaan eten. Ongeveer 30 euro om met z’n 2’en wat te eten en een paar drankjes. Dat valt echt enorm mee. 

Ik heb weer een fijne avond gehad en heerlijk gegeten. Als jij op zoek bent naar een budgetvriendelijk restaurant dan kan ik je O’pazzo echt aanraden. 

 

Mariniersweg 90
3011 NV Rotterdam

 

 

 

 

17 antwoorden
 1. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Jaaaaaaaaa…!!! O’pazzo is echt goed. De beste plek voor pizza’s van Rotterdam, voorzover ik ze heb getest dan. Mijn favoriet is de diablo ofzoiets. Maar die jij had klinkt ook heerlijk, misschien moet ik die ook eens proberen.

  Beantwoorden
  • Mirne (Season with love)
   Mirne (Season with love) zegt:

   Oh, dat zal ik er inderdaad meteen even bij zetten. Haha, misschien wel handig.

   Mariniersweg 90
   3011 NV Rotterdam

   Bij station Blaak in de buurt!

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.