Roti eten bij Roopram Rotterdam

roti

Ik schrijf graag over leuke restaurantjes, maar de wat simpelere locaties sla ik vaak over. Maar waarom eigenlijk? Een goede roti, pizza of een heerlijk patat zijn toch eigenlijk net zo belangrijk? Daarom deel ik vandaag mijn ervaring bij Roopram Roti in Rotterdam. 

Roopram Roti in Rotterdam is erg makkelijk te bereiken. Wij hebben de auto gewoon in de parkeergarage in de buurt gezet. Dan loop je even naar boven en tref je een enorm restaurant. Het is heel erg groot en eigenlijk is het er altijd druk. Er komen veel mensen eten afhalen en enkele zitten in de ruime eetzaal. 

Begrijpelijk, want eten bij Roopram roti is helemaal niet duur. Ik vond de smaak van de roti zelf echt perfect. De kip was onwijs mals en viel zo van het bot af. De kousenband en aardappel paste hier perfect bij. Het ei was helaas volledig doorgeslagen, dat is dan het enige dat ik thuis beter kan. Maar eigenlijk hoort dat ook wel een beetje bij zo’n roti restaurant. 

Ik vond het persoonlijk jammer dat er gebroken stukken kip in zaten. Door deze gebroken stukken heb je soms kleine stukjes bot in je mond. Ik zou hele drumsticks fijner vinden eten, maar ook dit is zeker niet ongebruikelijk bij roti. Het feit dat de kip verder perfect was, maakte wel een hoop goed. Een grote roti maakt het geheel af.

Voor deze roti met kip, aardappel, kousenband en ei betaalde ik trouwens 8,50 euro. Goede prijs.

Gelukkig staan er kraantjes naast de tafels zodat je gemakkelijk je handen kunt wassen na een heerlijke portie roti. Ik kom hier zeker nog vaker terug. De beste roti van Rotterdam? Daar moet ik er eerst nog veel meer voor testen, maar dit was zeker een hele goede roti. 

 

Roopram Roti Rotterdam
Mathenesserplein 89
3022 LD Rotterdam
010-476 7707
1 antwoord
  1. tom
    tom zegt:

    GELUKKIG! De oude eigenaren zijn weer terug! Supervriendelijke mensen met een hart voor de zaak – én lekker eten. We hebben aardig wat roti’s uitgeprobeerd maar deze vinden we gewoonweg de lekkerste. Niet té pittige popcorn maar wel lekker spicy, gebruik van kouseband, flinke porties. We komen hier al zo’n 30 jaar en baalden ontzettend toen de zaak was verkocht. Zo fijn dat ze weer terug zijn! Welom terug! Tom & Vanessa

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.