Hudson Rotterdam

hudsonvoorgerecht

Hudson bestaat 5 jaar en heeft ondertussen al 8 locaties. Hudson Rotterdam zit er al 2 jaar en toch was ik er nog nooit geweest. Schande. Maar nu ben ik geweest en kom ik zeker nog eens terug. Heerlijk degelijk Amerikaans eten voor een goede prijs. 

Terwijl de hamburgertenten uit de luncht vallen, onderscheidt Hudson zich als echt Amerikaans restaurant. Je kunt hier wel terecht voor een goede hamburger, maar ze hebben ook heerlijke chili con carne, hotdogs of spareribs. 

Ook de vegetariërs worden niet vergeten. Er is een heerlijke chili sin carne en een Quarter Pounder in samenwerking met de vegetarische slager. Ik hoorde zelfs dat er een quinoa-burger in ontwikkeling is. 

Wat ik zelf nog leuker vind, is dat er ook een Hudson kapsalon aan komt. Daar kom ik zeker voor terug. Als echte kapsalon verslaafde mag ik die natuurlijk niet missen. 

Wij begonnen de avond met verschillende hapjes. Dat zou ik jullie ook aanraden. Je kunt de verschillende hapjes met de hele tafel delen en krijgt dan de nacho’s, kokos garnalen, beefwrap en krokante kip. 

De krokante kip is heerlijk en onwijs mals. Nacho’s zijn altijd een gevecht om netjes te eten, maar dat maakt het alleen maar leuk. In de wrap zitten pecannoten, die maken het echt heerlijk! 

hudsonburger

Ik ben heel slecht in foto’s in het donker maken, sorry. Wij kregen vervolgens een enorme plank met alle favorieten om van alles wat te proeven. Altijd leuk zo’n persdiner. Het liefst zou ik zo in elk restaurant eten. Van alles wat proeven. 

De hotdog heeft een goede worst. Verder ben ik geen enorme hotdog fan. Waar ik wel fan van ben is de tijdelijke burger “Korean chicken stack” met pittige kip. Heerlijk! De hamburgers zijn ook erg lekker. Wij hadden de Mexicaanse en de Hudson burger. Ik vond de Hudson burger het lekkerste, wat een lekkere saus! 

Als ik de menukaart bekijk zou ik de burger met pulled pork ook nog willen proberen. De gerechten zijn echt goed betaalbaar. Een hamburger kost gemiddeld zo’n 14 euro en dat is inclusief patat, coleslaw en pickles. 

hudsondessert

Als je hierna nog trek hebt, kun je ook rustig blijven zitten voor het toetje. Ze hebben heerlijke (warme) mini donuts met chocoladesaus of vanille ijs met Oreo en een saus van Snickers. Maar het echte hoogtepunt is de cheesecake. Maar voorzichtig, want hij is machtig! 

Ik heb een heerlijke avond gehad. Kom een dagje lekker shoppen in Rotterdam en sluit af bij Hudson.

Hudson Bar & Kitchen 

Schiedamse Vest 28 
3011 BA  Rotterdam
Tel: 010 – 414 60 28

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.