New York Pizza saté pizza

newyorksatepizza

New York Pizza saté pizza. Het maakt elke Italiaans woedend. Het klinkt vreemd, maar toch maakt het nieuwsgierig. Ik moest het proberen.

Dit artikel is niet gesponsord. Ze hebben nog tot 4 oktober een actie waarbij de 2e pizza en de 2e bak Ben en Jerry’s gratis is. Normaal vind ik pizza bestellen veel te duur, maar nu werd het toch wel erg aantrekkelijk. Als drukke student wil je soms wel eens een avondje niet koken. En zeker tegen Ben en Jerry’s zeg ik nooit nee. 

Ik had de keuze al gemaakt toen ik de enorme posters is de bushalte zag hangen. Hoewel ik normaal nooit pizza zou bestellen bij New York Pizza of Domino’s, wilde ik het nu toch. Het zijn natuurlijk geen Italiaanse pizza’s en eigenlijk is dat niet altijd een slecht iets. Op de website heb je veel keuze. Ik werd direct getrokken door de saté pizza. 

Ik was door medestudenten al gewaarschuwd voor de enorme drukte dankzij de actie. Sommige hadden meer dan 2 uur op hun pizza’s moeten wachten. Ik bestelde mijn pizza’s om half 6 en om 6 uur stonden ze al voor de deur. Dat had ik niet verwacht! Super netjes. 

 

De saté pizza

Volgens Italianen mag dit geen pizza heten. Maar eigenlijk kun je het beter vergelijken met een broodje kipsaté. De dikke bodem is luchtig maar krokant. De randen zijn heerlijk door de kruidenolie, dat vind ik zeker wel een pluspunt waard. 

De satésaus is heerlijk gekruid en de stukjes kip zijn ook erg lekker. Een flinke lading kaas maakt het allemaal af. Ik had het niet verwacht, maar stiekem vond ik de pizza toch erg lekker. Het heeft natuurlijk helemaal niets met pizza te maken. Maar dat heeft de pizza met barbecuesaus en bacon ook niet. 

Maar het allerlekkerste was het toetje natuurlijk. Ik zag op de website trouwens dat ze ook lasagne hebben. Heeft iemand die wel eens gegeten? Ik ben benieuwd. 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.