Admiraliteit Rotterdam

Admiraliteit

Terwijl ik dit zit te typen heb ik net mijn club sandwich op. Het is even wennen om in je eentje te lunchen. Normaal zou ik door de stad slenteren en ergens een simpel broodje halen. Maar waarom eigenlijk? Waarom niet rustig ergens met je laptop verder werken en echt lekker eten. Als je eenmaal over het ongemakkelijke heen bent gestapt, is het eigenlijk vooral heel erg fijn. Ik ga jullie dus meenemen naar verschillende fijne zaakjes in Rotterdam waar je behalve kunt eten ook fijn even door kunt werken. Ik begin met Admiraliteit Rotterdam

Terwijl ik binnenstap word ik meteen enorm vriendelijke begroet. Het is mijn eerste keer helemaal alleen ergens eten dus ik voel me een beetje ongemakkelijk wanneer ze vraagt of ik voor 2 of voor 3 gereserveerd had. Gelukkig is ze zo vriendelijk dat ik dat al snel weer kwijt ben. Ondanks het lekkere weer besluit ik toch boven te zitten. Het is binnen niet erg groot, maar wel gezellig. Ik zou je aanraden om lekker boven te gaan zitten. Dan kijk je gezellig mee met de kok in de open keuken. Ik vind het altijd fijn om te zien hoe een kok werkt. 

De inrichting is klassiek gecombineerd met kleine moderne accenten. Zo hebben ze boven bijvoorbeeld helemaal doorzichtige plastic stoelen. Gaaf! Ik heb zelf net nieuwe stoelen gekocht, dan let je daar op. 

werkenAdmiraliteit

Ik drink een ijsthee. Deze is zelfgemaakt, aanrader! Ik heb sowieso een zwak voor zelfgemaakte drankjes. Ik ben geen enorme koffieleut en ’s middags hoef ik ook echt nog geen wijn. Frisse limonade is dan heerlijk. De standaard colaatjes komen je soms ook echt je neus even uit. 

De club sandwich is heerlijk. Het brood is enorm goed getoast, dat is al het halve werk. De bacon, kip en het ei zijn ook erg lekker. Ondanks dat ik normaal geen fan van truffel ben, is deze subtiele truffelmayonaise perfect. De prijzen liggen wel aan de hoge kant. 

En misschien wel het belangrijkste van een fijne werkplek: het internet is erg snel! 

Admiraliteit

Admiraliteitsstraat 17b
010 – 414 27 95
markthal@firmapickles.nl

info@bar-admiraliteit.nl

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.