STROOM Rotterdam

Lloydstraat 1

3024 EA Rotterdam

http://www.stroomrotterdam.nl/

Stroom Rotterdam

Afgelopen weekend ging ik heerlijk lunchen met mijn vriend bij Stroom Rotterdam. Wij zijn onszelf aan het orienteren op een nieuw huis en zijn daarom verschillende wijken van Rotterdam aan het verkennen. We hadden mooie appartementen op het oog in het Loydskwartier, daarom was het tijd om daar een kijkje te nemen. De leukste manier om een buurt te verkennen, is natuurlijk door ook ergens te gaan eten. Okay, stiekem vind ik dat gewoon altijd leuk. Elke reden is een goede reden.

Stroom Rotterdam is erg groot, maar sfeervol ingericht. Ze hebben ook een winkeltje om zelf enkele lokale producten te kunnen koken. Het is trouwens ook een hotel, lijkt mij ook erg tof. Maar wij kwamen er natuurlijk om te eten. Er is een uitgebreide menukaart met voldoende keuze en variëteit. Ze serveren de hele dag ook ontbijtopties, altijd fijn! Het was even twijfelen, maar uiteindelijk kon ik de gepocheerde eieren toch echt niet weerstaan. Dat is echt mijn zwak, zeker sinds ik de beste gepocheerde eieren ooit at in Praag.

Ik vond dit gerecht lekker, maar helaas minder bijzonder dan ik had gehoopt. De gerookte zalm was wel echt van uitmuntende kwaliteit, waarschijnlijk is dat waar de meeste mensen dit gerecht voor uitkiezen. Maar ik vond de saus net iets te zurig de eitjes waren erg klein. Het was wel erg lekker, maar voor de 11 euro die dit gerecht kost, had ik net iets meer verwacht.

Mijn vriend ging voor de flammkuchen met eend. Heerlijk! Er zaten veel gekarameliseerde uien op en er is natuurlijk niets lekkerder dan zachte bruine uienringen. De dunne plakjes eend waren lekker, maar voegde minder toe dan de uien. Maar dit zou ik zeker nog een keer bestellen. Waar ik ook nog benieuwd naar ben is de steak tartaar. Als de kwaliteit van het vlees namelijk net zo goed is als de kwaliteit van de zalm, moet die ook echt geweldig zijn.

Verder staan de kroketten ook nog op lijstje om eens te proberen, of de worst van Wild Vleesch klonk ook erg goed. Al met al reden genoeg om er nog eens langs te gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.