Lunch- & Dinercafé van Puffelen

Molenstraat 4-6

5211 DR ‘s-Hertogenbosch

http://www.lunchdinervanpuffelen.nl

Lunch- & Dinercafé van Puffelen

We waren in Den Bosch en wilde lekker lunchen. Ik had van te voren al wat dingetjes opgezocht en Lunch- & Dinercafé van Puffelen sprak mij meteen erg aan. Soms heb je zin om uitgebreid en luxe uiteten te gaan, maar soms wil je gewoon een goede stevige lunch. Dit was overduidelijk de tweede optie. Geen luxe belegde broodjes voor de hoofdprijs. Gewoon een leuke eerlijke lunch.

Lunch- & Dinercafé van Puffelen sprak mij vooral aan toen ik het menu bekeek. Ze hadden net wat meer originele opties dan de meeste eetcafés. Zo hebben ze bijvoorbeeld een sandwich avocado smash met mozzarella, pesto en komkommer. Of een tosti met zalm, mascarpone, Spaanse peper en chilimayonaise. 

Ik kwam er pas later achter dat ze ook nog eens op een perfecte locatie zitten. Dit ligt naast de opstapplaats van de verschillende bootjes die door de binnendieze varen. Een boottochtje dat je echt eens moet maken. 

Mijn vriend ging voor de klassieke club sandwich. Een heerlijke sandwich met lekker veel bacon. Wel enorm groot! En dat terwijl ze ook een xxl versie hebben. Stiekem ben ik heel benieuwd hoe groot die dan wel niet is. 

Ik ging zelf voor het broodplankje met vlees. Verschillende soorten brood, een kalfskroket, carpaccio en zachte kippendijen in tomatensaus. Lekker! 

Het eten was prima. En zeker buiten op het terras aan het water, terwijl je de bootjes ziet vertrekken is het gewoon een fijne plek. Ze hebben trouwens ook de Bossche bol van Jan de Groot. Deze mag je ook niet missen! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.