Hangar 85

Wijnhaven 85

Rotterdam

http://www.hangar85.nl/

Hanger 85

Vorige week heb ik te horen gekregen dat ik ben geslaagd voor mijn opleiding, heel fijn! Over een paar weken kan ik mijn diploma ophalen en dan kan het feestje echt beginnen. Het afronden van mijn opleiding was ook de reden dat het even wat stiller was op mijn blog. Maar nu ik terugben, begin ik meteen goed. Met eten bij Hanger 85! 

Hangar 85 zit op de Wijnhaven. Makkelijk te bereiken en een locatie waar steeds meer gezellige tentjes naartoe komen. Ik mocht aanschuiven bij het diner, maar was helaas zo verkouden dat ik weinig tot niets kon proeven. Gelukkig zat ik aan tafel bij andere (food)bloggers dus mijn advies is soms een beetje gebaseerd op de wat ik aan tafel opving over de gerechten. 

We begonnen met een ‘bitterbal van truffelrisotto, crème van rode biet’. Ik ben gek op bitterballen, en ik ben gek op risotto. Ook wel bekend als een arancini in Italie. Bij elk gerecht kregen we een nieuwe wijn. Ondanks dat ik zelf geen verstand heb van wijn, vind ik het wel heel fijn als ik merk dat een restaurant met passie over de wijnen kan vertellen. 

De gerechten op de kaart van Hangar 85 zijn allemaal kleine gerechtjes, dat is dan ook het leukste zodat je zoveel mogelijk kunt proeven en delen. De prijzen liggen aan de hoge kant (tussen de 10 en 15 euro voor een gerechtje) maar je merkt dan ook dat ze hele goede producten gebruiken. Ook kun je de chef laten kiezen, dan is het een verrassing wat je krijgt. Als ik nog een keer terug zou gaan naar Hangar 85, zou ik zeker terugkomen voor een uitgebreide borrel. Lekkere wijntjes met één van de verschillende borrelplanken. Al zou ik ook de buikspek nog een keer bestellen, dat was de overduidelijke favoriet aan tafel. Zo kan ik hier zeker wel de hele avond genieten. 

Hangar is ook een echte hotspot voor zakelijke borrels en gelegenheden. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.