Roffa Streetfoodbar

roffastreetfood

Roffa stond al enige tijd op mijn lijstje. Het lijstje van plekken waar ik sowieso nog heen wil. Het lijst dat alleen maar langer en langer blijft worden. Ik kon het dus niet weerstaan toen ik Roffa Streetfoodbar op Groupon zag staan. 

Roffa is een klein zaakje in de buurt van het Westelijk Handelsterrein. Van buiten trekt het niet meteen je aandacht, maar van binnen is het enorm hip. Rustiek en industrieel. Een bar en een aantal tafeltjes. Terwijl je binnenstapt ruik je al heerlijk eten, dat maakt mij altijd blij. 

We gingen op een dinsdagavond dus het was lekker rustig. We bestelde ons eten en twee biertjes. Beetje bang dat we na een kwartier alweer buiten zouden staan. Bij sommige zaken gaat het nou eenmaal enorm snel. Hier niet, we konden rustig even zitten voordat ons eten kwam, maar het duurde absoluut niet te lang. 

pulledpork

Ik ging voor het broodje kip met een salsa van watermeloen ‘El Pollo Loco’. Mijn vriend ging voor het broodje pulled pork. Beide broodjes waren echt heerlijk. Een ruime hoeveelheid beleg maakt het een beetje onhandig eten, zeker omdat je het in een bakje krijgt en niet op een bord. Maar wie klaagt er nou om teveel beleg? 

Het vlees was heerlijk mals, geweldige smaak en lekkere toppings. Ik ben ook erg benieuwd naar de burger van Roffa. Of zou ik een volgende keer toch voor de hotdogs gaan? Ik zou in ieder geval zeker de coleslaw nog een keer nemen. Een heerlijke frisse salade, daar zou ik schalen van op kunnen. 

We probeerde ook nog de karamel/zeezout limonade, deze was helaas niet zo bijzonder. De versie met roos was daarentegen verrassend lekker. 

broodjesroffa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.