Mac and cheese tesi boni

Mac and cheese uit een pakje

macandcheese

Mac and cheese kennen we allemaal wel. Zeker onder de amerikanen is het enorm populair. Of lijkt dat alleen in de films maar zo? Ik vind het zelf een ultiem bordje comfortfood en het staat super snel op tafel. Een bechamelsaus maken en er enorm veel kaas in gooien. Dat met een beetje macaroni. Ja, dan ben ik wel gelukkig. Maar mac and cheese uit een pakje, kan dat ook? 

Stiekem keek ik hier naar uit. Ik ben namelijk gek op Cheetos en ik hoopte dat dit dezelfde chemische foute kaassmaak zou hebben. Macaroni met Cheetos, zien jullie het al voor je? Ik zou het zeker kopen. 

Ik kocht dit pakje Tesi Bon macaroni & cheese dinner voor 1,69 euro bij de Albert Heijn. Je koopt de macaroni gaar. Voegt een klontje boter en een klein beetje melk toe en roert alles goed door elkaar. Het poeder klont een beetje, dat lijkt lekker, maar die waren juist enorm smerig. 

Uiteindelijk houd je een pannetje gele macaroni over. Een behoorlijk flink bord vol. 

Ik verwachte het slechtste, een foute chemische kaassmaak. Het leek mij echt heerlijk. In mijn hoofd stond deze al op het volgende boodschappenlijstje als ultieme guilty pleasure om in huis te hebben. Maar na één hap streepte ik dat al door. 

Smakeloze flauwe hap. Zoals ik al zei bij de 1 euro lasagne ben ik een enorme pasta liefhebber. Het kan voor mij niet snel tegenvallen. Ik vind pasta met alleen een klein beetje olijfolie al heerlijk. Maar nee, dit was echt een enorme flop. 

Helemaal geen smaak, structuur of wat dan ook. Macaroni met alleen wat geraspte kaas is nog lekkerder. Mijn droom is in duigen gevallen. Dan ga ik zelf maar een macaroni met Cheetos maken. 

macheese

8 antwoorden
 1. Emanuel
  Emanuel zegt:

  Ik koop dit al jaren samen met mijn vrouw en we blijven er elke keer van smullen, we hebben ooit eens een groep vrienden uitgenodigd en de hele pan ging leeg ze vonden het echt heel erg lekker.

  Beantwoorden
 2. Stella
  Stella zegt:

  mijn kleinzoon is er dol op maar ik kan het nergens meer krijgen. Ben geweest bij jumbo, Albert heijn, Dirkson en vomar.
  wie oh wie weet waar het te koop is

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.