Lunchen bij the tea lab

thetealab

Afgelopen week heb ik de deadlines en tentamens van dit kwartaal gehad. Het was dus tijd om met een medestudent aan een project te werken. Dat kan natuurlijk op school, maar is veel leuker om in een lunchroom te zitten. Zo zaten wij ineens te lunchen bij The Tea Lab. 

Ik had al gelezen dat The Tealab fijn was om te werken. Genoeg ruimte, rustig en het belangrijkste fatsoenlijk internet. We kunnen natuurlijk niet meer zonder internet. 

Wij stapte binnen. Helaas zagen we niet direct iemand. We zijn zelf boven gaan zitten, met de gedachte dat iemand ons vanzelf wel door zou hebben. Er kwamen nog twee gasten zitten, die kregen hun thee, maar het meisje merkte ons niet op. De drankjes moesten beneden besteld worden. 

Persoonlijk vind ik dat helemaal niet fijn. Als ik ergens ga zitten om iets te eten en drinken, dan verwacht ik ook gewoon een service. Maar dat kan natuurlijk een keuze zijn. Wat ik écht jammer vond, was dat het meisje bij zowel het bestellen als het betalen ook niet vriendelijk was. We leken haar eerder een last. Ze kwam de drankjes en broodjes wel brengen, dat wel, maar ook daar kon er geen lach vanaf. 

Maar, misschien had ze gewoon een slechte dag en was dit voor ons een slechte toevalstreffer. 

broodjethetealab

Ik had het tijdelijke broodje. Je kunt zelf kiezen welke boterhammen of broodje je wilt. Dit tijdelijke broodje was belegd met “spicy” pompoen, chorizo, hummus en salade. De pompoen was helaas totaal niet pittig, toch was het een prima broodje. Voor zulke simpele boterhammen vond ik 4,50 euro wel aan de dure kant. 

Ik dronk hierbij de mango bubble tea, die was heerlijk! 

Aan een ander tafeltje zagen wij mensen aan de high tea zitten. Ik moet eerlijk toegeven dat die er echt heerlijk uit zag. Mocht ik nog eens teruggaan, dan ga ik zeker voor een high tea. 

De locatie is namelijk wel erg gunstig. Ze zitten net in een zijstraatje als je in Rotterdam vanaf de koopgoot naar Blaak loopt. 

The Tea Lab
Westewagenstraat 80
3011 AT Rotterdam

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.