radler

Zelf Radler maken

Radler

Ok, ik heb al veel te lang niets geschreven. Ik was jullie niet vergeten en ben ook echt niet gestopt met koken. Maar ik had wel wat computer problemen. Mijn Photoshop deed het niet meer. Nu heb ik een nieuwe laptop, maar aangezien het een MacBook Pro is, was dat voor mij even wennen. 

Bij het overzetten van de foto’s van mijn camera naar deze laptop, was ik alle RAW bestanden kwijt. Normaal werk ik altijd vanuit RAW. Geen idee waar die verdwijnen op een MacBook. Moet nog even wennen aan dit besturingssysteem. 

Een foto waar ik niet tevreden over ben op mijn blog zetten doe ik liever niet. Maar helemaal niets plaatsen is ook geen oplossing. Hopelijk vergeven jullie mij de foto, want dit recept ga je deze zomer nog goed kunnen gebruiken. 

Eigenlijk maakte ik dit recept voor de foodblogswap. Ik mocht van Eefke der blog koken. http://www.etenvaneefke.nl staat vol met heerlijk recepten. Het was nog best lastig kiezen. Veel dingen had ik al op mijn to-do list staan. Maar dat je Radler zelf kon maken was nooit in me opgekomen. Ik ben helemaal gek op Radler en mijn vriend al helemaal. Het is ook nog eens erg simpel en goedkoop om te maken. 

Bedankt Eefke, voor het Radler recept! Zelf Radler maken was een echte ontdekking! 

Ik heb het al meerdere keren gemaakt. En ook al andere smaken geprobeerd. Limoen vond ik geen succes. Die met citroen blijft toch het lekkerste. Dat vind ik overigens van de echte Radler ook. Ze komen elke keer met nieuwe smaken, maar de originele blijft het lekkerste. 

Radler
Print
Ingredients
 1. 2 blikjes bier
 2. 0.5 liter bruisend water
 3. 2 citroenen
 4. 4 eetlepels suiker
Instructions
 1. Pers het sap uit de citroen. Doe dit met de suiker in een schaaltje.
 2. Plaats dit nu even in de magnetron tot de suiker volledig is opgenomen.
 3. Verdeel dit nu over 4 glazen.
 4. Verdeel het bruisende water over de glazen er vervolgens het bier.
 5. Direct drinken.
Notes
 1. Zet de barbecue maar vast aan en schenk een Radler in.
 2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
7 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.