Oreo Milkshake

oreomilkshake

Ik schreef in mijn artikel over Antwerpen al dat ik een Oreo milkshake had gekocht bij een onwijs leuk tentje. Terwijl ik daar zat te genieten wist ik al dat ik dit thuis zou gaan maken. Dat moest wel. Het was onweerstaanbaar. En deze Oreo milkshake is ook nog eens onwijs simpel! Je hebt maar drie ingrediënten nodig. 

Niet gezond of slank, maar wel heerlijk genieten. Ik snap zelf de Oreo hype niet helemaal. Eigenlijk koop ik ze nooit. Maar blijkbaar kun je er wel hele lekkere dingen van maken. Oreo cheesecake heb ik ook eens gemaakt, dat was ook echt heerlijk! Helaas was dat nog voor mijn blog, dus ik heb het recept niet uitgeschreven. 

Het nadeel van zo’n milkshake? Je drink het wel erg gemakkelijk weg door zo’n rietje. Het is op voordat je het door hebt. 

Ik moet eerlijk zeggen, hij was niet net zo lekker als die in Antwerpen. Maar de omgeving speelt natuurlijk ook enorm mee. Alles is lekkerder op vakantie. Zo waren mijn ouders gek op een wijn uit Frankrijk. Aan het eind van de vakantie nemen ze verschillende dozen wijn mee. En vervolgens hebben de flessen nog onwijs lang in de kelder gestaan. 

Mijn moeder had ook eens cassoulet voor mij uit Frankrijk meegenomen. Bij een restaurantje heb ik dat die vakantie meerdere malen besteld. Was heerlijk! Maar eenmaal thuis vond ik er helemaal niets meer aan. Was natuurlijk ook niet dezelfde kwaliteit, maar toch. Het staat wel nog steeds op mijn lijstje om eens zelf te maken. 

Mijn lijstje begint overigens veel te lang te worden. Ik had verwacht dat die steeds korter zou worden, maar blijkbaar werkt dat niet zo. Er komt alleen maar meer bij. 

Oreo Milkshake
Print
Prep Time
Total Time
Prep Time
Total Time
Ingredients
  1. 500 ml roomijs
  2. 250 ml melk
  3. 100 gram Oreo's
Instructions
  1. Schep alles in de blender en mix tot een gladde milkshake.
Notes
  1. Wow, was dat het simpelste recept ooit?
  2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.