Kruidnoten milkshake

kruidnootjesmilkshake

Met dit weer heb je misschien meer zin in een warme chocolademelk. Mocht je al warm bij de verwarming onder een dekentje zitten, is deze heerlijke kruidnoten milkshake wel een echte aanrader. Het beste van twee werelden. 

Ik ben gek op milkshakes. Helaas is deze variant met lekker roomijs natuurlijk niet zo gezond, anders zou ik het dagelijks maken. Ik maakte al eerder een Oreo milkshake, maar voor de sinterklaas periode is deze natuurlijk veel toffer. Als het geen sinterklaas is, zou je hier natuurlijk ook heel gemakkelijk een speculaas milkshake van kunnen maken. 

Ik doe eigenlijk niets met Sinterklaas. Al ga ik deze zaterdag wel gezellig naar mijn moeder, maar niet om Sinterklaas te vieren hoor. Gewoon om lekker te eten. Zij maakt pompoen uit de oven, ik neem wat eendenborstjes mee. Genieten! 

Sinterklaas gaat dus een beetje aan mij voorbij, maar ik heb wel al enorm veel zin in Kerst. Lekker uitgebreid koken en eten. Vroeger vond ik het afschuwelijk en wilde ik niets liever dan gewoon met vriendinnen afspreken die ook thuis moesten blijven van hun ouders. Tegenwoordig vind ik het enorm gezellig. Zowel bij mijn schoonfamilie, mijn eigen moeder en het avondje heerlijk met mijn vriend thuis. En in januari weer op dieet natuurlijk. 

Kruidnoten milkshake
Print
Prep Time
Total Time
Prep Time
Total Time
Ingredients
  1. 200 ml melk
  2. 400 ml roomijs
  3. 100 kruidnoten
  4. 2 theelepel koek/speculaas kruiden
Instructions
  1. Gooi alles in de blender.
  2. Blend er een gladde milkshake van.
  3. Verdeel de milkshake over 2 grote glazen.
Notes
  1. Onwijs simpel, super lekker!
  2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.