Banaan pindakaas milkshake

banaanpindakaasmilk

Pindakaas is sowieso heerlijk, maar met banaan is het echt een gouden combinatie. Ik maak deze shake graag voor het ontbijt. Super simpel, snel en onwijs lekker. Ontbijt vind ik belangrijk, maar ik heb van die dagen dat ik gewoon bijna niets weg krijg. Dan is deze banaan pindakaas milkshake echt ideaal. 

Stukjes banaan in de vriezer zou eigenlijk iedereen moeten hebben. Je maakt super snel en simpel gezond bananenijs en het maakt elke smoothie net wat lekkerder. Banaan geeft een dikke romige structuur die je met ander fruit gewoon niet krijgt. 

Ik ben trouwens echt verliefd op mijn Mason Jars. Helaas heb ik er laatst bij de afwas eentje kapot laten vallen. Typisch, ik ben een beetje onhandig. Ik heb gister ook mijn camera laten vallen. Dat was behoorlijk schrikken. Ik ben enorm gehecht aan mijn camera. Hoe kan ik anders blogjes schrijven?

Gelukkig doet hij het nog, soms maakt de lens een raar geluidje. Dus in het ergste geval moet ik de lens vervangen. Maar ik heb hem nu 4 jaar, normaal hebben dingen niet zo’n lange levensduur bij mij. Zijn jullie ook zo onhandig? 

Als ik dingen niet laat vallen of omstoot dan zijn het mijn katten wel. Die houden er vooral van om mijn Blond Amsterdam spullen kapot te maken. Zouden ze het soms niet mooi vinden? Zo is er al een grote mok kapot gegaan. En mijn grote snoeppot is ook gevallen, maar gelukkig is daar maar een heel klein randje vanaf. Misschien ben ik gewoon niet het typ voor zulke breekbare dingen. 


Ga jij dit recept maken? Laat me vooral weten hoe het was! Deel je resultaten op Facebook, Twitter of Instagram en tag mij @seasonwithlove #seasonwithlove. Ik ben erg benieuwd!

 

Banaan pindakaas milkshake
Print
Prep Time
Total Time
Prep Time
Total Time
Ingredients
  1. 1 banaan
  2. 1 eetlepel pindakaas
  3. 1 glas melk
Instructions
  1. Snij de banaan in plakjes en vries deze een avond van te voren in.
  2. Gooi alles in een blender tot je een lekkere dikke milkshake hebt.
  3. Direct opdrinken.
Notes
  1. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
5 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.