Rocky road milkshake

 • Bereidingstijd

  5 minuten

 • Aantal personen

  1 persoon

Ingrediënten

 • 100 gram rocky road
 • 2 goed eetlepels roomijs
 • melk (tot je de gewenste dikte hebt)

Instructies

 • Stap 1

  Heel simpel: Doe alles bij elkaar in een blender, en maal dit fijn. Blijf melk toevoegen tot je een goede milkshake dikte hebt. 

 • Stap 2

  Doe de milkshake in een mooi glas en versie hem optioneel met slagroom, marshmallows, koekjes, chocolade en stukjes rocky road. 

Ik kende de cookiebars van Broderick’s al, maar kon de kans om deze met jullie te delen niet laten liggen. Dit zijn namelijk veruit de lekkerste cookiebars in de supermarkt. Ik maakte er dit keer een rocky road milkshake van, maar eigenlijk zijn ze puur veel lekkerder. 

Als jij dit recept ook gaat maken, gebruik dan lekker de lelijke randjes van een rocky road die je zelf hebt gemaakt. Dan heb je namelijk wel een heerlijke milkshake met chocolade, koekjes en marshmallows. Dan kun je de milkshake wel leuk versieren met een Broderick’s reepje, maar kun je de rest lekker zelf opeten. Ze zijn namelijk individueel ingepakt, makkelijk te bewaren. 

Ik wil trouwens echt een keer een feestje houden waarin iedereen de meest foute milkshake kan maken. Het is zo simpel om te doen, maar je maakt altijd de lekkerste creaties. Beter nog, dat ga ik deze zomer echt een keer doen. Misschien niet heel gezond, maar het maakt mij zo blij. Ik kan ook altijd enorm genieten van die geweldige Amerikaanse milkshakes met alles erop en eraan. Ik vraag me af of er mensen zijn die zo’n gevaarte echt opkunnen, maar het is toch gewoon geweldig. 

Ken jij de cookiebars van Broderick’s nog niet? Laat dan een reactie achter en misschien krijg jij wel een proefpakket Broderick’s thuisgestuurd. De drie gelukkige snoepkonten krijgen 20 maart van mij bericht. 

Let’s get social

Ga jij dit recept maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

5 antwoorden
 1. Mellie
  Mellie zegt:

  Mirne, wat een geweldig idee!
  Ik zou zo graag willen dat ik op dit idee was gekomen.
  Jij bent echt geweldig. Dankjewel dat je bestaat.
  Ik hou van eten, jamjam

  Beantwoorden
 2. Sandra van Kleij
  Sandra van Kleij zegt:

  Mirne, super leuk artikel om te lezen.
  ben erg benieuwd naar dit recept en ga het zeker proberen van het weekend.
  Ook ben ik erg benieuwd coockiebars.

  Super blog
  x Sandra

  Beantwoorden
 3. Cherissa
  Cherissa zegt:

  Lijkt me heerlijk! *kwijl*
  Ik ken die cookiebars nog helemaal niet dus ik meld me aan als snoepkont! Mocht je ooit zo’n milkshake feestje gaan houden, je weet me te vinden :D

  Beantwoorden
 4. vivian
  vivian zegt:

  waar kan ik deze repen verkrijgen ;-o ken ze helemaal niet. ! maar individueel ingepakt klinkt als muziek in de oren voor als ik weer op zee zit ..

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.