Chocolade milkshake

Chocolade milkshake maken

chocoshake

Hier had ik zin in. En dan niet een klein beetje. Nee, dit was weer eens zoiets dat ik niet uit mijn hoofd kon krijgen. Hoe hard ik het ook probeer te negeren. Ik moest en zou zelf een heerlijke chocolade milkshake maken. 

Milkshake maken is enorm simpel. Ik ben benieuwd of het iemand ooit gelukt is om een vieze milkshake te maken. Deze chocolade milkshake kan in ieder geval echt niet mislukken. Ik gebruikte pure chocolade, genieten! Het lijkt niet op een milkshake van de snackbar op de hoek. Dit smaakt naar romige, vloeibare chocolade. Jeetje, dat klinkt toch echt hemels!?

Ik heb afgelopen week een reisje naar Marrakech geboekt. Als ik een reisje boek, ga ik direct opzoek naar leuke hotspots en dingen die ik echt moet proeven. Normaal blijf ik vaak bij de traditionele keuken, maar nu las ik een tip om naar een moderner café te gaan. Daar hebben ze een kamelen burger (awesome) en een dadel milkshake. Beide moet ik echt proberen. Het klinkt enorm modern maar toch Marokkaans. Ik heb er enorm veel zin in! Helaas moet ik nog wel even wachten. 

Misschien probeer ik een dadel milkshake ook nog te maken. Om alvast in de vakantiesfeer te komen. Voor nu moet ik het doen met deze milkshake van pure chocolade. Wat een straf. 

Binnen 5 minuten klaar. Ik topte hem af met marshmallows, voornamelijk omdat die er zo tof uitzien. Voor het lekkere zou je beter simpel slagroom kunnen gebruiken. En als je echt uit wilt pakken, doe je over de slagroom nog een swirl van zoute caramel. Ik smelt al weg bij de gedachte daaraan. 

Chocolade milkshake
Print
Prep Time
Total Time
Prep Time
Total Time
Ingredients
 1. 100 gram pure chocolade
 2. 500 ml vanille ijs
 3. 250 ml melk
Instructions
 1. Smelt de chocolade in een pannetje met de melk, roer goed door.
 2. Doe het ijs in een blender en giet hier het chocolade mengsel bij.
 3. Blender tot alles 1 geheel is.
 4. Direct serveren
Notes
 1. Dit heeft geen uitleg nodig.
 2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
2 antwoorden
 1. Tessa
  Tessa zegt:

  Wat ziet dat er heerlijk uit! Wij maken ook regelmatig milkshakes en zoals je al zegt wordt dit eigenlijk altijd heerlijk. Een chocolademilkshake heb ik nog nooit geprobeerd, maar daar zal snel verandering in komen. Die mini marshmellows zijn ook zo leuk om het af te maken :D.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.