tuna melt

Tuna melt recept

tonijntosti

Tonijn tosti, toen er voor het eerst over hoorde was ik echt niet enthousiast. Maar toch kreeg ik het idee maar niet uit mijn hoofd, ik moest het zelf gewoon proberen. En daar heb ik zeker geen spijt van. Hierbij mijn tuna melt recept.

Door een stomme fout was mijn avondeten totaal mislukt. Geen probleem, even boodschappen doen en daar iets simpels halen. Zo kwamen we uit op wraps. Het nadeel van wraps is alleen dat er altijd wel eentje overblijft. En wat moet je nou met één wrap? 

Mijn vriend eet die wraps gewoon puur, maar ik vind ze eigenlijk echt onwijs smerig zonder vulling. Er zat dus niets anders op dan om er iets leuks van te verzinnen. Ik maakte mijn tuna melt dus niet klassiek op een boterham, maar vulde er mijn overgebleven wrap mee. Ik zeg het misschien te vaak, maar dit was echt heerlijk! 

Mijn kat blijft normaal altijd netjes uit de buurt als ik met het eten bezig ben of foto’s aan het maken ben, maar nu kon hij het echt niet weerstaan. Nieuwsgierig probeerde hij in de buurt te komen. Probeerde. 

Foto’s met gesmolten kaas blijven altijd lastig, aan de ene kant wil je graag laten zien dat de kaas eruit loopt, want niets zo lekker als kaas die druipt. Maar aan de andere kant ziet het er dan al snel uit als een totale chaos. Zeker als je dat dan ook nog eens combineert met tonijn. Laat je niet afschrikken door de foto’s. 


Ga jij dit recept maken? Laat me vooral weten hoe het was! Deel je resultaten op Facebook, Twitter of Instagram en tag mij @seasonwithlove #seasonwithlove. Ik ben erg benieuwd!

 

Tuna melt
Print
Prep Time
Cook Time
Total Time
Prep Time
Cook Time
Total Time
Ingredients
 1. 1 wrap
 2. 2 plakjes cheddar
 3. 1 blikje tonijn op water
 4. bosje bosui
 5. 1 eetlepel mayonaise
 6. peper
 7. 1 tomaat
Instructions
 1. Snij de tomaat in plakken en hak de bosui fijn.
 2. Leg je wrap op een bord, beleg deze met de cheddar kaas.
 3. Doe de tonijn met de mayonaise in een schaaltje, roer dit door elkaar en breng op smaak met peper.
 4. Leg de plakken tomaat op de cheddar kaas, verdeel hier de tonijn overheen.
 5. Maak dit af met een laagje bosui voordat je de wrap oprolt.
 6. Vouw eerst de bovenkant en de onderkant naar binnen en rol hem vervolgens op.
 7. Verwarm een koekenpan met een klein beetje olie.
 8. Doe de wrap hierin en laat deze rustig bakken tot die een beetje bruin begint te worden.
 9. Draai om en bak de andere kant ook.
 10. Direct serveren.
Notes
 1. Mocht je geen wrap hebben kun je dit natuurlijk ook gewoon met brood doen.
 2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
7 antwoorden
 1. Danielle
  Danielle zegt:

  heerlijk! Ik maak al jaren tuna melts.. tipje voor de liefhebbers van pittig.. roer een beetje pepertjes door je tonijn/mayo mengsel.. een beetje augurk doet het ook goed als fris zuurtje!

  Beantwoorden
 2. Sander
  Sander zegt:

  In Amerika het een aantal keer geprobeerd, maar vis met kaas is niet echt mijn ding. Wie weet dat het met wraps toch net wat ‘logischer’ smaakt. Snel een proberen!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.