Magnetron friet

magnetronfriet

Ik wist niet van het bestaan van magnetron friet af. Dat had ik eigenlijk zo willen houden. Voor jullie heb ik het toch getest. Dit was echt één van de vreemdste kant en klaar producten ooit. 

Ik ben een beetje door de vreemde producten aan het heen raken.Van hamburgers uit een zakje naar nasi en bami uit blik. Ik heb het allemaal getest. Weten jullie misschien nog vreemde producten? Ik wil heel graag de kaas uit spuitbus een keer testen. Maar helaas kan ik die alleen vinden in een webshop met een minimaal orderbedrag van 30 euro, dat gaat mij een beetje te ver voor kaas uit een spuitbus. 

Er komen dus misschien wat minder van deze artikelen, tot ik weer echt toffe producten heb. Maar die leegte vul ik gewoon op met extra recepten. Na deze magnetron friet ben ik ook wel even klaar met de ongezonde magnetron troep. 

magnetronpatat

De frietjes zitten in een leuk doosje waarin ze individueel verpakt zitten. Voor 2 porties van 90 gram betaal je 2,20 euro. Ik vind het duur. Beter nog, ik vind het heel erg duur. De doosjes vind ik wel schattig. 

Ze noemen het staafjes van aardappelpuree. Dan denk ik direct aan raspatat, maar daar lijkt het helemaal niet op. Sommige frietjes zijn een klein beetje krokant, dat vind ik best knap. Maar de meerderheid is gewoon slappe hap. Het smaakt naar patat die is gebakken in hele oude olie. Zeker geen aanrader. 

Je hebt het voordeel dat je geen frituurlucht in huis hebt. Maar voor ruim 2 euro zou ik even naar de snackbar lopen. Dit komt zeker nooit meer in mijn huis en ik ben verbaasd dat zo’n product blijkbaar genoeg markt heeft om nog in de winkel te liggen. 

Wat is jullie vreemdste kant en klare product? 

13 antwoorden
 1. Denise Beckand
  Denise Beckand zegt:

  Ben zo blij dat jij deze vreemde produkten voor ons test…..hoef ik ze niet meer te proberen :-)) Zal zowiezo niet snel kant en klaar eten kopen, maar soms wil je het jezelf wat makkelijker maken. Heb deze serie met heel veel plezier gelezen, thanks dat je proefkonijn wilde zijn!!

  Beantwoorden
 2. Lesley
  Lesley zegt:

  Handig dat jij dat al voor me test ;-) Wij hebben geen keuken momenteel ivm de verbouwing dus doen het met een oven en magnetron. Was dus heel benieuwd maar inderdaad duur en als het niet lekker is weet ik genoeg hihi ;-)

  Beantwoorden
 3. Manon
  Manon zegt:

  Wat heb jij een leuke blog! Ik ben stiekems jaloers dat jij al die vreemde dingen test en eet. Want stiekems heb ik een vreemde fascinatie voor voorverpakt eten. Vooral die sandwiches die je oa bij de bezinepomp kan kopen!

  Beantwoorden
  • Mirne (Season with love)
   Mirne (Season with love) zegt:

   Haha, daar ben ik stiekem ook helemaaaaaal gek op. Zeker als ik op vakantie ben in Frankrijk. Daar hebben ze zoveel verschillende.

   Beantwoorden
 4. Anita te Gussinklo
  Anita te Gussinklo zegt:

  Wat is dit toch een leuke en originele rubriek.
  Die magnetron friet lijkt me ook niet echt lekker.
  Ik hoop echt dat je nog even doorgaat met deze rubriek.
  En heb misschien wat ideetjes voor je.
  Zo zou je van die mug cakes (Dr. Oetker) blikjes met Goulash en/of stoofvlees uit kunnnen testen. En tegenwoordig verkopen ze bij Jumbo insecten, denk aan meelwormen en sprinkhanen (Zou je dat durven?
  Ook ben ik benieuwd naar die gezonde (groente) burgers met oa wortel en mais.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.