Italiaanse ei muffins

eimuffin

Zoals gelezen op MissLipgloss wilde  ik ook eens mijn eigen ei muffins maken! Past perfect binnen mijn dieet.

Ik koos voor een Italiaanse variant, gebruikte tomaat, mozzarella en basilicum. Alle ingrediënten in kleine stukjes snijden en in de muffinvormpjes doen. Je kunt zelf wel ongeveer inschatten hoeveel je van alles nodig hebt. De vormpjes moeten niet te vol, want hierna giet je er wat opgeklopt ei overheen. Ongeveer 1 ei per muffin. Afmaken met een klein beetje geraspte kaas en dan in een op 190 graden voorverwarmde oven zetten voor ongeveer 25 minuten.

Door de basilicum vond ik het best lekker, maar om eerlijk te zijn vind ik een eitje gewoon uit de pan toch lekkerder.

4 antwoorden
 1. Maaike
  Maaike zegt:

  Wat leuk dat je dit zomaar probeerde! Ik ben ook steeds vaker gekke en gezonde combinaties aan het maken :) De lay-out van je blog is echt mooi en ik vind het interessant om te lezen over je dieet. Ik moet eigenlijk ook een dieet volgen om wat emotie/stress kilo’s kwijt te raken.. Ik ben je gaan volgen :D

  Beantwoorden
  • mimes
   mimes zegt:

   Bedankt! Leuk om te horen :)

   Die kilo’s kennen we helaas allemaal. Ooit komt er een wonderpil waardoor we automatisch op gewicht blijven. Dromen mag.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.