3x Shake it!

eiwit1. De sport- of dieet- shakes.

Deze kennen we waarschijnlijk allemaal wel, poedertjes die je met melk of water tot een soort milkshake moet shaken. Zelf gebruik ik ze niet, maar mijn vriend is fanatiek aan het sporten en neemt na het sporten dus zo’n shake. Voorheen deed hij dat in een bidon, nu gebruikt hij deze shaker. Een stuk fijner, veel makkelijker te schudden en schoon te maken!

De inhoud is ook nog eens precies genoeg voor één shake en gemakkelijk te gebruiken als maatbeker.

watersmaak2. Water met een smaakje

Wij drinken thuis geen echte frisdrank, maar soms gaat het water ook wel een beetje vervelen. Limonade siroop was onze oplossing, maar echt gezond is het natuurlijk niet. Bomvol suikers. En de siropen zonder suiker hebben een hele vervelende zoetstof nasmaak. Dat werkt dus ook niet!

Een paar plakjes sinaasappel met water even shaken en je hebt je eigen limonade! Super simpel, lekker en gezond!

beslag3. Pannenkoeken!

Dat dit echt zou werken was ik nog niet echt van overtuigd, maar ik wilde het toch eens proberen. Een simpel beslag voor één a twee pannenkoeken maak je enorm simpel in deze shaker. Alles erin, shaken en ze zijn klaar om te bakken!

Dit is misschien niet de gezondste, maar wel de lekkerste manier om de shaker te gebruiken!

pannenkoek

Ik heb deze shaker van Rosti Mepal, ze verkopen ook onwijs veel mooi servies. Ik heb er twee, eentje blijf ik lekker gebruiken en de andere laat ik netjes verpakt en zullen jullie terug zien zodra ik een leuk pakketje heb samengesteld om met een winactie weg te geven.

 

 

 

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.