Wraps

wrapsmiddel

Heel simpel om zelf te maken en een stuk lekkerder dan die kant en klaar dingen!

Ingrediënten:

200 gram bloem

100 ml water

2 el olijfolie

zout

Kneed bovenstaande ingrediënten tot een deeg, mocht het te droog zijn, voeg dan naar gevoel wat extra water toe. Laat het deeg afgedekt een half uur rusten voordat je er tortilla wraps van maakt. Verdeel het deeg in 4 ballen en rol deze zo dun mogelijk uit. Bak deze nu aan beide kanten even mooi bruin voordat je ze serveert. Lekkere gerechten met wraps volgen snel!

1 antwoord
  1. Ingrid
    Ingrid zegt:

    Ik krijg ze niet zo plat als ze zouden moeten zijn, maar ze zijn wel heerlijk! Op een dag zal ik ze wel zo plat krijgen, nu zijn ze gewoon iets dikker :D bedankt voor dit recept!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.