Marley Spoon getest

producten

Een poosje terug testte ik HelloFresh. Ik was gematigd enthousiast. De producten waren prima, er ging wel soms wat mis en ik vond het heerlijk na HelloFresh weer zelf te verzinnen wat ik ging eten. Het grootste nadeel van HelloFresh vind ik dat je niet kunt kiezen wat je wilt eten, zo zit er elke week wel iets tussen dat je niet echt aanspreekt. Dit keer heb ik Marley Spoon getest. 

Omdat er zoveel concurrentie is tegenwoordig met de maaltijdboxen, kom je overal kortingscodes tegen. Zeker je eerste box hoef je eigenlijk nooit de volle prijs te betalen. Ik had een kortingscode van 25 euro en betaalde dus 15 euro voor 3 maaltijden voor 2 personen. Dat zijn prima prijzen om het eens uit te proberen. Normaal zou dit 39.90 euro kosten, dat vind ik persoonlijk te duur. Maar je betaald natuurlijk voor het gemak. 

Vroeger was Marley Spoon extreem duur, dat kon ik echt niet begrijpen. Tegenwoordig zijn de prijzen eigenlijk vergelijkbaar met die van HelloFresh en andere maaltijdboxen. 

Het grote voordeel? Bij Marley Spoon kun je wel zelf kiezen wat jij wilt eten! Er is een selectie aan maaltijden, zij kiezen er 3 voor jou uit. Maar je kunt deze ook gewoon zelf aanpassen. Super fijn, je hoeft dus nooit iets te eten waar je eigenlijk geen zin in hebt. 

MSzalmcurry

Ik had drie gerechten. Een curry met zalm, vegetarische fajitas en een Hollandse maaltijd met karbonade, aardappeltjes en bietensalade. 

Ik heb elke avond heerlijk gegeten. De kwaliteit van de producten is echt geweldig. De zalm was de beste zalm die ik ooit heb gegeten! Ik vond karbonade altijd maar saai vlees, maar dit stuk was botermals. De gerechten met vlees hadden van mij meer groenten mogen hebben, 2 bietjes voor twee personen is wat weinig. De hoeveelheid vlees/vis was wel super! 

Fajitas

Het vegetarische gerecht was wel enorm veel. Voor 2 personen: 2 courgettes, 1 zoete aardappel, 1 rode ui, rucola en cherry tomaatjes. Afgemaakte met heerlijke feta. Per persoon waren er 3 wraps, zeker meer dan voldoende!

Pluspunten:

 • Zelf de gerechten kiezen
 • Geweldige kwaliteit van de producten
 • Gevarieerd eten
 • Gemak

Minpunten:

 • Redelijk aan de prijs.

Ik ben in ieder geval fan. Ondanks dat ik graag zelf verzin wat ik wil eten, boodschappen doen best leuk vind en een studentenbudget heb, blijf ik de wekelijkse gerechten toch is de gaten houden. De kwaliteit van de producten is namelijk geweldig en soms is het ook wel lekker als een ander al het denkwerk al voor je heeft gedaan. 

1 antwoord
 1. Engelina
  Engelina zegt:

  Dit ziet er wel heerlijk uit. Toch aparte gerechten die je zelf anders niet zo snel zal maken.
  Ofja ik niet . Maar ik vind het wel duur inderdaad. Kun je net zo goed een week boodschappen van doen in je eentje.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.