Honing muffins
Honing, ineens had ik zin in honing. En dat terwijl ik normaal helemaal niet zo’n zoet liefhebber ben. Ik maakte deze muffins.
Net als altijd bij muffins is het de bedoeling dat je eerst alle droge ingrediënten bij elkaar doet en alle natte ingrediënten bij elkaar doet en vervolgens beide mengsels door elkaar mengt tot het 1 grote massa is.
De droge ingrediënten:
150 gr bloem
1 zakje bakpoeder
50 gr suiker
De natte ingrediënten:
50 gr gesmolten roomboter
300 gr yoghurt
3 eetlepels honing
Daarna is het dus vooral een hoop mengen, als je een goed beslag hebt kun je de beboterde en gebloemde vormpjes vullen. Dit zou genoeg moeten zijn voor 12 muffins. Bak ze in 25 a 30 minuten goed gaar in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Serveer met een klein beetje honing erover.
Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!