De lekkerste brownies.

brownies

Vroeg donker, slecht weer. Zeker geen perfecte omstandigheden voor een mooie foto, zeker niet om een mooie foto te maken van iets dat er sowieso al niet te smakelijk uitziet. Dus mijn excuses daarvoor. Maar ik moest het toch gewoon echt delen, want dit zijn bij verre de lekkerste brownies die ik ooit op heb!

En daarvoor gaat de eer helemaal niet naar mij, want dit recept heb ik eerlijk gestolen van Yummyinmytummy.nl waar ze al de perfecte brownies werden genoemd en dat kan ik echt alleen maar beamen. Machtig en zwaar, maar lekkerder kun je ze niet krijgen.

Voor het recept verwijs ik je dus door:  http://yummyinmytummy.nl/zoet/koek/perfecte-brownies/

Ik weet in ieder geval dat ik ze zo voortaan altijd maak. Al ben ik ook nog wel nieuwsgierig naar een variant met noten erin, alleen dat heb ik eigenlijk maar zelden in huis.

Is er nou echt iets lekkerder dan zo’n volle chocoladesmaak?

Enjoy!

5 antwoorden
  • Mirne (Season with love)
   Mirne (Season with love) zegt:

   Oh jeetje, helaas niet. Dit was nog een van mijn eerste artikelen waarbij ik het artikel niet overnam. Wijze les.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.