Tips

  • Tip 1

    Zorg voor veel variatie tijdens het ontbijt. Verschillende broodjes, beleg, ontbijtgranen en zelfgebakken lekkernijen doen het altijd goed. 

  • Tip 2

    Sapjes mogen natuurlijk niet ontbreken!

  • Tip 3

    Bij een ontbijtje hou ik altijd veel te veel over. Weggooien is zonden, zorg dat je wat leuke doggybags voor je gasten hebt. Zo gaan ze allemaal naar huis met iets lekkers en hoef jij niets weg te gooien. 

  

Het is lastiger als je niet meer thuis woont, maar wat mijn moeder het allerleukste vond op moederdag waren altijd de ontbijtjes. Niet vanwege de cadeautjes, of de lekkere dingetjes. Gewoon omdat het een gezellig momentje samen was. 

Ontbijt op bed zat er bij mijn moeder al nooit in. Die was altijd enorm vroeg wakker en bleef dan wel een soort van verplicht in bed wachten tot er een ontbijtje aankwam, maar dat schiet natuurlijk ook niet echt op. 

Helaas ben ik dit jaar met moederdag niet thuis, sorry mam! Maar het lijkt mij wel erg gezellig om zo’n traditioneel moederdagontbijt nog eens over te doen. 

Voor dat ontbijtje heb ik wel vast wat leuke dingen in huis gehaald, want je tafel moet er natuurlijk ook een beetje leuk uitzien. Zo ben ik echt verliefd op deze onderzetters om mijn tafel op te fleuren. Te schattig gewoon. 

Ook hou ik heel erg van dit soort items. Een vaasje in de vorm van een gloeilamp, daar word ik gewoon heel erg vrolijk van. Voor moederdag zou ik natuurlijk wel even wat bloemen halen, want ook een bloemetje mag natuurlijk niet ontbreken op moederdag. Met een bosje bloemen maak je mijn moeder niet zo blij, maar als het iets is om de tafel gezelliger te maken is het natuurlijk een ander verhaal. 

Radbag heeft zoveel leuke gadgets. Nu was ik alleen opzoek naar items voor een leuk ontbijtje, daardoor heb ik een kinderdroom uit laten komen. Ken je die grote dispensers met ontbijtgranen in hotels? Die heb ik nu ook! Ik krijg er wel de neiging van om meteen de meest foute maar schattig uitziende ontbijtgranen voor te kopen, maar tot nu toe hou ik mezelf gewoon netjes in. 

En m’n meest favoriete item is natuurlijk deze vos mok, geweldig! Als moederdagcadeau kun je natuurlijk altijd één van deze items weer mee naar huis gegeven. De vaasjes met bloemen, of vul de mok met bonbons en pak hem leuk in. 

Let’s get social

Ga jij ook een moederdagontbijt maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.