Eiersalade met Heks’nkaas

 • Bereidingstijd

  Ongeveer 10 minuten

 • Aantal personen

  2 personen

Ingrediënten

 • 4 eieren
 • 2 eetlepels Heks’nkaas

Instructies

 • Stap 1

  Okay, waarschijnlijk hoef ik de stappen hiervan niet echt uit te leggen, maar daar gaan we dan toch. Kook de eieren in 8 minuten gaar. 

 • Stap 2

  Koel de eieren onder stromend water. Pel ze en hak ze fijn. 

 • Stap 3

  Meng de eieren met de Heks’nkaas. 

 • Stap 4

  Doe de eiersalade in een bakje en serveer direct. 

Een ei hoort er echt bij wanneer wij op de zondagochtend lekker samen ontbijten. Meestal een simpel gekookt eitje, maar deze keer maakte ik een eiersalade met Heks’nkaas. 

Als foodblogger krijg je soms producten thuisgestuurd, zoals de bekende ‘foodybox’. Een doos met verschillende merken die een PR-bureau eens in het kwartaal toestuurt. Altijd een leuke uitdaging om met enkele producten iets lekkers te maken. 

Dit keer zat er één van mijn favoriete producten in, namelijk de Heks’nkaas. Ik ben meteen enthousiast naar de winkel gegaan om een zak Bugles te halen en de Heks’nkaas was dezelfde avond al op. Oeps! Terwijl dit eigenlijk de uitgelezen kans was om eens iets nieuws hiermee te maken. 

Bij mijn volgende rondje boodschappen heb ik dus weer een bakje Heks’nkaas gehaald en heb ik met mezelf afgesproken dat ik er deze keer geen Bugles in mag dippen. Lastig! Ik heb een grote lepel gebruikt door een pastasalade. Lekker, maar stiekem net iets te subtiel. Daarom besloot ik er ook nog een eiersalade mee te maken en dat was echt een enorm succes. Het frisse pas hier perfect bij en je hoeft het zelf helemaal niet meer op smaak te brengen. Ideaal! 

Let’s get social

Ga jij dit recept maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.