Holy Food Market

Beverhoutplein 15

9000 Gent

http://holyfoodmarket.be

Holy Food Market

Voor de verjaardag van mijn vriend waren we in Gent. Een prachtige oude stad, die alleen nog maar toffer werd toen wij de ‘Holy Food Market’ ontdekte. Een foodmarkt te vergelijken  met de Foodhallen van Amsterdam in een prachtige oude kapel. 

Verschillende eettentjes om een groot plein met tafels. Waar heb jij echt trek in? Ga je voor de oesters met champagne, een hotdog, Italiaanse hapjes of gewoon een lekker vleesplateau? Ook Magnum staat hier, waar je extra toppings aan een Magnum kunt toevoegen. 

Wij begonnen met kroketjes van Bubba. We hadden een bouillabaissekroket met huisgemaakte tartaarsaus en een ‘aperomix’ met garnalen-, ham- en kaasbitterballen. Genieten! Zo erg genieten dat ik pas bedacht dat ik er een foto van had moeten maken toen ik het al op had. Ik was niet van plan dit weekendje te bloggen, maar deze hotspot moest ik toch echt even delen. 

Na de kroketjes ging mijn vriend in de rij staan bij ‘Yalla Yalla’. Het duurde een beetje lang, maar vervolgens kwam hij wel met een heerlijke schotel aanlopen. Eerlijk is eerlijk, ik vind de prijzen in de Holy Food Market wel aan de hoge kant. Voor 1 kroketje betaal je 4 euro, een drankje 3.5 euro en voor deze schotel betaalde wij 14 euro. Toch zou ik hier zeker nog een keer terugkomen. 

Het was deze keer een te zonnige dag om hier lang binnen te vertoeven, maar op een druilerige dag zie ik mezelf hier wel heerlijk borrelen. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.