Pulled pork tosti

Pulled pork tosti

pulledporktosti

Ik hou van tosti’s. Wanneer ik vroeger uit school kwam maakte ik tosti’s of ik bakte een eitje. Op dat moment waren het altijd simpele ham/kaas tosti’s, tegenwoordig stop ik echt alles tussen een tosti. Er zijn zo enorm veel lekkere combinaties! 

Ik deelde al eerder mijn tosti caprese en mijn tosti bolognese. Beide heerlijk, dit keer maakte ik een tosti met een restje pulled pork uit de vriezer. Waarschijnlijk hoef ik jullie niet uit te leggen hoe je een tosti moet maken, maar ik wilde dit recept toch delen en hoop dat jullie er wat inspiratie uit halen. Wat stoppen jullie het liefst tussen een tosti? 

Ik maak trouwens ook vaak panini’s, helaas zijn ze nooit zo fotogeniek. Maar ik vind het persoonlijk wel nóg lekkerder. Dan beleg je gewoon een stokbroodje die je nog moet afbakken en stop je die tussen de gril. 

Mijn vriend eet standaard bijna altijd pindakaas op zijn brood, maar mij maak je echt blij met een lekkere kaas. Puur op brood eet ik het liefst een oude kaas, om mee te koken gebruik ik eerder een belegen kaas. En dan ben ik ook nog eens helemaal gek op zachte geitenkaas. 

Supermarkt kaas vind ik niet zo geweldig, daarom haal ik hem meestal bij de markt. Maar wanneer het slecht weer is en ik écht geen zin heb om naar de markt te gaan dan bestel ik kaas soms ook gewoon. Super simpel online uitzoeken wat je wilt en netjes thuisbezorgd krijgen. Al is het wel fijn als je de kaas al kent, want je kunt natuurlijk niet voorproeven. Zo had ik dit keer een truffelkaas die ik gewoon echt niet lekker vond. Truffel is sowieso niet mijn ding, maar ik wilde het toch proberen. Slechte keus dus. Ik zag wel ook nog een tomaten/olijven kaas, die doe ik alvast in mijn winkelwagentje voor de volgende tosti’s! 

Pulled pork is waarschijnlijk niet iets dat je standaard in huis hebt. Maar het is heerlijk om te maken en als je het maakt dan hou je altijd wel wat over. Dan zijn deze tosti’s echt ideaal! 

Pulled pork tosti
Print
Prep Time
Cook Time
Total Time
Prep Time
Cook Time
Total Time
Ingredients
 1. 4 witte boterhammen
 2. restje pulled pork
 3. 1 kleine rode ui
 4. belegen kaas
 5. klein beetje roomboter
Instructions
 1. Snij de ui in dunne ringen, schaaf de kaas.
 2. Beleg twee boterhammen eerst met kaas, daarna met een laagje pulled pork.
 3. Verdeel de rode ui over de boterhammen en maak af met een tweede laagje kaas.
 4. Doe de tweede boterham bovenop, smeer het brood aan beide kanten in met een beetje roomboter.
 5. Doe de tosti in de gril of in de pan en bak tot het brood mooi goud bruin is en de kaas helemaal gesmolten.
Notes
 1. Heb jij nog een restje pulled pork? Probeer deze tosti's dan eens!
 2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.