Krentenbrood tosti

tostikrentenbrood

Zo’n simpel recept, het lijkt bijna de moeite niet waard van het uitschrijven. Aan de andere kant vond ik het zó lekker dat ik wel uit moet schrijven. Ik eet altijd kaas op mijn krentenbrood, maar ik maakte er nu voor het eerst een tosti van. Aangezien ik helemaal gek ben op tosti’s, was het geen verrassing dat ik deze krentenbrood tosti ook geweldig vond. 

Ik plan de laatste tijd netjes wat ik de hele week wil eten, maar kan mezelf er vervolgens toch maar lastig aan houden. Ik koop toch weer extra dingen, doe langer met een gerecht of heb er gewoon eventjes geen trek in. Zo’n weekmenu is dus niet helemaal ideaal. Het zorgt er wel voor dat ik bij de boodschappen niet teveel onzin meeneem en in ieder geval niets vergeet. 

Ik heb de laatste tijd zo weinig tijd om eten te plannen, boodschappen te doen of te koken. Bloggen schiet er ook een beetje bij in, maar ik probeer toch met enige regelmaat nieuwe receptjes voor jullie te plaatsen. Gelukkig heb ik het over een paar weken weer wat rustiger, dan komt er weer een hele lading met nieuwe recepten aan. Dan kan ik de keuken weer in om te experimenteren. Ik heb al een lijst gemaakt met dingen die ik sowieso wil gaan maken. 

Ook wil ik op mijn blog meer aandacht gaan besteden aan reizen. Eigenlijk voornamelijk omdat ik dat zelf erg leuk vind en ook erg leuk vind om terug te lezen. Hoewel ik het leuk vind om met mijn blog een hoop mensen te bereiken, vind ik het ook leuk om voor mezelf een naslagwerk te maken. Ik kijk regelmatig terug naar oude recepten of leuke dinertjes. Binnenkort kan ik dus ook terugblikken op toffe reizen. Al staan mijn reizen meestal ook in het teken van eten. Dus niet teveel toeristische bezienswaardigheden, maar wel toffe plekken en gerechten om te eten. 

Krentenbrood tosti
Print
Prep Time
Cook Time
Prep Time
Cook Time
Ingredients
 1. 2 krentenboterhammen
 2. kaas
 3. roomboter
Instructions
 1. Ik bak mijn tosti's graag rustig in een pan, op laag vuur voor ongeveer 20 minuten.
 2. Je kunt natuurlijk ook simpel een tosti-ijzer of grill gebruiken.
 3. Smelt een beetje roomboter in de pan.
 4. Beleg de krentenboterham met kaas en doe de andere boterham erop.
 5. Bak de sandwich nu mooi goudbruin aan beide kanten.
 6. Direct serveren.
Notes
 1. Te simpel om uit te leggen, maar toch onwijs lekker.
 2. With love,
Season with love https://www.seasonwithlove.nl/
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.