Pizza chorizo

 • Bereidingstijd

  Ongeveer 20 minuten (+2 uur rijzen) 

 • Aantal personen

  Twee personen

Ingrediënten

Voor het deeg:

 • 250 gram bloem
 • 150 ml water
 • theelepel suiker
 • halve theelepel zout
 • 2 eetlepels olijfolie
 • half zakje gist

 

Toppings:

 • 200 ml gezeefde tomaten
 • 2 tenen knoflook
 • theelepel oregano
 • bosje verse basilicum
 • 100 gram chorizo plakjes
 • 1 bol mozzarella 

 

Instructies

 • Stap 1

  Doe alle ingrediënten voor het deeg bij elkaar en kneed dit zeker 10 minuten tot een stevig deeg. Doe het deeg in een schaal en dek dit af met een warme vochtige theedoek. Laat het deeg 2 uur rijzen tot het in volume is verdubbeld. 

 • Stap 2

  Meng de gezeefde tomaten, met de geperste knoflook, het oregano en wat peper en zout. 

 • Stap 3

  Verwarm de oven op 240 graden en rol ondertussen het deeg uit tot twee pizza’s. 

 • Stap 4

  Beleg de pizza’s met de tomatensaus, chorizo, mozzarella en verse basilicum. Bak de pizza’s in een kwartier af in de voorverwarmde oven.

pizza

Zoals jullie misschien wel zien, heeft Season with Love een flinke update gekregen. Een volledig vernieuwde website, nieuw logo en er komen ook weer een hoop nieuwe recepten aan. Heb ik toch nog iets nuttigs gedaan met mijn vakantie.

Om dat te vieren heb ik een enorm leuke winactie. Ik mag namelijk van Radbag een cadeaubon t.w.v. 130 euro weggeven! En voor 130 euro kun je een hoop leuke dingen uitzoeken. Ik had zelf mijn oog laten vallen op deze keramiek pizzaoven. Hij staat bij ‘cadeau voor hem’ maar zelf zou ik hier ook enorm blij van worden. Ze hebben nog veel meer leuke cadeaus voor mannen. Ik denk dat mijn vriend bijvoorbeeld erg blij zou worden van deze barbutler voor al zijn drankjes.  

Maar je kunt ook gaan voor een geweldige polaroid camera of natuurlijk gewoon voor verschillende kleine cadeaus. Leef je uit! Wat zou jij kiezen?

Cadeau voor hem

WIN een cadeau voor hem (of haar)

Wil jij dit recept gaan maken en kun jij wel een pizzaoven gebruiken? Of zoek je een ander tof item om cadeau te geven of zelf te houden. Doe dan vooral mee met deze winactie en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 130 euro! Het is enorm simpel:

 1. Like mij op Facebook
 2. Volg mij op Instagram
 3. Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres

Deze winactie loopt tot 31 augustus 2016. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. 

Let’s get social

Ga jij dit recept maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

23 antwoorden
 1. Emma
  Emma zegt:

  Ik volgde je al op Facebook maar nu zeker ook via instagram! Super mooie lay-out en ik kijk erg uit naar de nieuwe recepten. En ik doe natuurlijk mee met deze toffe winactie.. :)

  Beantwoorden
 2. Anouk
  Anouk zegt:

  Wauw, wat een verfrissende look! Ik kan me voorstellen dat er behoorlijk wat werk in zit!
  En natuurlijk doe ik mee met de winactie. Superleuk! ????????

  Beantwoorden
 3. Marianne Scholten
  Marianne Scholten zegt:

  Jou gewenste pizza oven heb ik. Hij is geweldig.
  Leuk dat we je update op deze manier met je mogen vieren.

  Beantwoorden
 4. Liesbeth
  Liesbeth zegt:

  Hallo, wat een leuke actie! Ik heb eens op Radbag rondgesnuffeld, wat een superleuke winkel is dit :-) Ik volgde al op Facebook en vanaf nu ook op Instagram. Het zal nog een flinke kluif worden om iets gaafs uit te zoeken met deze schitterende cadeaubon want er zijn zo veel leuke items. Hoop op goed nieuws dan gaan we over een paar maanden verhuizen en dan kunnen we nog heel wat leuks en handigs gebruiken.

  Beantwoorden
 5. Ik Tweehonderd
  Ik Tweehonderd zegt:

  Facebook geen probleem.
  instagam heb ik niet. dus volgen is niet mogelijk.
  hopelijk kan ik dan wel mee doen met de verloting.

  Beantwoorden
 6. Lisanne
  Lisanne zegt:

  Hele mooie en duidelijke lay-out heb je gecreëerd!
  En gaaf dat je zo’n mooie prijs weggeeft, ik doe graag mee :-)

  Beantwoorden
 7. Ilse
  Ilse zegt:

  Jaaa zeg, nu ik je op zoveel media volg kan ik nooit al die recepten met rust laten natuurlijk. ;) Wel een prachtige winactie, dus doe graag mee!

  Beantwoorden
 8. Wendy
  Wendy zegt:

  Ziet er ‘gelikt’ uit je nieuwe site! En natuurljk doe ik mee. Mijn pizzasteen voor de BBQ levert alleen maar zwarte pizzabodems af, dus zo’n pizzaoven zou een uitkomst zijn.

  Beantwoorden
 9. Martine
  Martine zegt:

  Hoe kan ik nou nu al zeggen wat ik zou kiezen ha ha ha?. Dat gaat me nog uren snuffelen kosten. Uit zelfbescherming ben ik maar even gestopt met kijken en als ik zou winnen ga ik daar eens even lekker voor zitten.

  Beantwoorden
 10. Nadia Gard
  Nadia Gard zegt:

  Jaaa leuk ! ???? Ik loot graag mee wat een super winactie. Ik heb je een like gegeven en volg je nu op facebook en ik heb geen instagram ????
  Ik ga dit even delen. Wow hier wordt ik blij van ❤❤❤

  Beantwoorden
 11. Esmeralda
  Esmeralda zegt:

  Ik ben dol op pizza, lijkt mij heerlijk. Ik doe graag mee, volg je nu op Insta en je heb er een like bij op je pagina. Wat ik zou kopen met de cadeaubon? Ik zou een
  SMART Nostalgia 2in1 Slush & Soft-ijsmachine aanschaffen. Lekkere slushies maken!

  Beantwoorden
 12. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Dolgraag de pizzamaker daar zouden we zo blij mee zijn , ( echte pizzalovers)
  groetjes Jacqueline
  Ladybugje insta

  Beantwoorden
 13. Helen
  Helen zegt:

  Ziet er goed uit zeg! En wauw wat een plaatje in die knalrode kleur. M’n zusje gaat binnenkort samenwonen dus die wordt van dit cadeau wel blij!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.