BLT-wraps

  • Bereidingstijd

    Ongeveer 15 minuten

  • Aantal personen

    1 persoon

Ingrediënten

  • 2 wraps
  • 6 plakjes spek
  • 2 tomaten
  • 2 handjes sla
  • 1 eetlepel mayonaise

Instructies

  • Stap 1

    Verwarm een pan met een beetje olie. Bak het spek hier rustig helemaal krokant in.

  • Stap 2

    Meng de salade met de mayonaise. Snij de tomaat in dunne plakjes.

  • Stap 3

    Beleg de wraps met de salade, het spek en de tomaat.

  • Stap 4

    Vouw eerst de boven- en onderkant van de wrap naar binnen, rol deze daarna op. Serveer direct.

Blt-wraps, moet ik hier echt nog vertellen hoe lekker dit is? Ik weet niet wie het bedacht heeft, maar bacon, sla en tomaat past gewoon perfect bij elkaar. Verder heb je eigenlijk niet veel nodig, behalve dan misschien een wrap. Of als je het iets traditioneler wil maken een boterham. 

Ik maakte deze foto al een hele tijd geleden, maar had het recept nog nooit uitgeschreven. Aangezien ik deze wraps zojuist weer maakte, werd het er nu toch wel echt tijd voor. Net als de sandwich spreekt het redelijk voor zich. Je doet de ingrediënten tussen een wrap en rolt de wrap op. Als ik zo een recept uitschrijf begint mijn moeder altijd te klagen. Die heeft het graag iets uitgebreider. Dus speciaal voor haar, en alle andere mensen die dat kunnen waarderen, schrijf ik het recept ook nog wat uitgebreider op. 

Ik heb trouwens ineens de blogmood weer te pakken. Volgens mij is op het wat incidentele recepten recepten na, echt alweer maanden geleden dat ik een blog heb geschreven. Gelukkig ben ik niet gestopt met koken, en al helemaal niet met eten. Dus ik heb nog flink wat te schrijven de komende tijd! Pin me nergens op vast, want het kan ook zomaar weer voorbij zijn, maar hopelijk komen er weer wat lekkere recepten aan. 

Maar nu eerst deze blt-wraps!

Let’s get social

Ga jij dit recept maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.