Cadeaus voor foodies bij RadBag

Ik ben gek op cadeautjes uitzoeken. En dan heb ik het niet over cadeautjes voor mezelf. Ik begin altijd al ruim van te voren om het perfecte kerstcadeau te zoeken. Voor veel mensen is het lastig. Mijn moeder heeft alles al en mijn vriend wil niets. Toch wil je iets dat mensen even blij maakt. Soms lukt dat, soms faal ik hopeloos en krijg ik de cadeautjes niet veel later terug of zie ik ze ergens in een hoek verstoffen. 

Radbag heeft een hoop toffe cadeaus voor ons verzameld. Ik word er zelf een beetje hebberig van, oeps! 

Voor de mannen in de keuken

Ik en mijn vriend hebben echt genoten van de serie “Breaking Bad”. In het begin dachten wij dat het niets zou worden. Een tweede poging en 3 afleveringen later waren we helemaal verslaafd. Als je deze serie niet kent, snap je waarschijnlijk helemaal niets van deze snijplank. Als je de serie wel kent, weet je hoe geniaal deze snijplank is. 

Dit vind ik vaak de leukste cadeaus. Humor doet het altijd goed. 

Om de ideale gastvrouw te zijn

Het is er nu het weer niet meer helemaal voor. Maar wat is er lekkerder dan een heerlijk tuinfeest? Gooi de barbecue maar aan en het feest kan beginnen. Meestal kunnen we allemaal wel lekkere hapjes verzinnen, maar welk drinken serveer je? Ik heb zo’n prachtige grote glazen tap. Het schoonmaken is een rotwerkje en het neemt de rest van het jaar enorm veel ruimte in. 

Daarbij hebben we dat nu wel weer gezien. We willen weer eens origineel zijn. Wat is er origineler dan gewoon een tap in een meloen steken? Natuurlijk werkt het niet helemaal zo makkelijk. Je moet de meloen wel eerst uithollen en vullen met drank. Wat dacht je van een meloensap met wodka? 

Een cadeau voor mij

Ik ben fan van ijskoffie. Het maakt mij niet uit of het buiten warm of koud is. Ik kan het hele jaar door ijskoffie drinken. Net als dat ik het hele jaar door warme chocolademelk kan drinken. Is dat raar? 

Deze ijskoffiemaker zou voor mij dus ideaal zijn. Een nachtje in de vriezer laten liggen en de volgende dag maak je gemakkelijk zelf ijskoffie. Vaarwel Starbucks, ik maak het voortaan wel zelf. 

Wat zouden jullie een leuk cadeau vinden? 

-Dit artikel is een advertorial. 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.