Split cocktail

 • Bereidingstijd

  5 minuten

 • Aantal personen

  2 personen

Ingrediënten

 • 2 shotjes likeur 43
 • 2 shotjes slagroom
 • 300 ml sinaasappelsap 
 • ijsklontjes

Instructies

 • Stap 1

  Doe alles bij elkaar in een cocktailshaker. 

 • Stap 2

  Schudden, schudden en schudden!

 • Stap 3

  Giet de drank in twee glazen.

 • Stap 4

  Optioneel: op de foto heb ik mijn drankje nog afgemaakt met een laagje opgeklopte slagroom. 

splitje

Het liefst maak ik natuurlijk geweldige foto’s voor jullie. Maar helaas lukt dat mij zeker niet altijd. Deze foto is enorm saai, maar deze split cocktail is echt geweldig. Is het alweer weekend? 

Likeur 43 is hier in huis sowieso favoriet. Ik drink zelden sterkere dranken, maar met likeur 43 heb ik wel al wat leuke avonden gehad. Ook een paar iets te leuke avonden. De laatste tijd ben ik een enorme fan van cocktails. Zet me een middag in een cocktailbar en ik ga rustig de hele kaart af. Maar gelukkig kom ik thuis ook niets te kort. Mijn vriend heeft namelijk de smaak ook goed te pakken. Zijn favoriet is een cocktail met gin en basilicum. Dat recept moet hij overigens nog steeds uitschrijven. 

Dit is trouwens de simpelste cocktail ooit. Terwijl je het maakt, ga je twijfelen of het wel echt lekker kan zijn. Maar na de eerste slok ben je overtuigd. Dit is precies zoals het ijsje. Maar dan de volwassen versie. 

Proost! 

Let’s get social

Ga jij dit recept maken? Deel jouw resultaten dan op Twitter, Facebook of Instagram met de hashtag #seasonwithlove. Ik ben superbenieuwd! 

Andere lekkere recepten:

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.