nutella chocolademelk

Guilty pleasures – foodblogevent feb 2015

pizza hamburger

Van Sophie van “Eten maken” en tevens winnares van de BNN eettest, kreeg ik te horen dat ik het foodblogevent had gewonnen met mijn gnocchi met gehakt ragout. Een enorme eer! Als ik nu een award zou mogen aannemen dan zou ik mijn moeder bedanken, want zonder haar had ik dat recept niet gemaakt.  

Afgelopen maand waren er prachtige artikelen ingezonden voor het foodblogevent, ik hoop dat iedereen er deze maand net zoveel zin in heeft! Kijk ter inspiratie vooral eens naar de artikelen van vorige maand, het thema was “verbinding” en iedereen heeft daar een eigen interpretatie op los gelaten. Alle inzendingen kun je hier vinden. 

Het winnen van het foodblogevent is natuurlijk enorm leuk, maar nu ben ik dus ook host van het foodblogevent deze maand. Dat betekend dat ik ook het nieuwe thema mocht verzinnen. Best lastig omdat ik iets wil kiezen dat bij mij past, maar tegelijkertijd ook breed toepasbaar is zodat er veel verschillende bloggers kunnen aanhaken. 

Ik ben een enorme snoepkont. Een snoepkont op dieet, die toch een hoop dingen echt niet op kan en wil geven. Dat zijn mijn guilty pleasures. Wat zijn de jouwe? Gebruik jij een product waar de gemiddelde foodie op neer kijkt? Frituur jij ook de meest vette hap? Of bak jij gebak waarvan je de calorieën maar beter niet kunt uitrekenen? Deel jouw recept of verhaal en doe mee aan het foodblogevent. Want je snapt het al. Het thema van deze maand is “Guilty pleasures”!

Wat praktische informatie:

 • Schrijf een artikel over het thema “Guilty pleasures”
 • Plaats het artikel op je blog, link naar dit artikel en plaat jouw link onder dit artikel. 
 • Laat op social media weten dat je meedoet aan dit foodblogevent, gebruik daarvoor de tag #foodblogevent.
 • Je kunt inzenden tot 27 februari 2015. 
 • Op 28 februari kies ik de winnaar en dus ook de host voor volgende maand. 

Heel erg veel plezier en geniet er (stiekem) van! 

(Ben jij geen foodblogger maar wil je toch meedoen? Stuur je inzending + foto naar contact@seasonwithlove.nl.)

nutella chocolademelk

 

 

17 antwoorden
 1. Tabitha van Ommen
  Tabitha van Ommen zegt:

  Oh yesss, I’m in! Net even gekeken bij “Eten Maken”.. wat een heerlijkheid komt er voorbij zeg. Daar zou eigenlijk een boek van moeten worden gemaakt… de beste 100 Guilty Pleasures van foodbloggers!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.