Guilty pleasures – foodblogevent feb 2015
Van Sophie van “Eten maken” en tevens winnares van de BNN eettest, kreeg ik te horen dat ik het foodblogevent had gewonnen met mijn gnocchi met gehakt ragout. Een enorme eer! Als ik nu een award zou mogen aannemen dan zou ik mijn moeder bedanken, want zonder haar had ik dat recept niet gemaakt.
Afgelopen maand waren er prachtige artikelen ingezonden voor het foodblogevent, ik hoop dat iedereen er deze maand net zoveel zin in heeft! Kijk ter inspiratie vooral eens naar de artikelen van vorige maand, het thema was “verbinding” en iedereen heeft daar een eigen interpretatie op los gelaten. Alle inzendingen kun je hier vinden.
Het winnen van het foodblogevent is natuurlijk enorm leuk, maar nu ben ik dus ook host van het foodblogevent deze maand. Dat betekend dat ik ook het nieuwe thema mocht verzinnen. Best lastig omdat ik iets wil kiezen dat bij mij past, maar tegelijkertijd ook breed toepasbaar is zodat er veel verschillende bloggers kunnen aanhaken.
Ik ben een enorme snoepkont. Een snoepkont op dieet, die toch een hoop dingen echt niet op kan en wil geven. Dat zijn mijn guilty pleasures. Wat zijn de jouwe? Gebruik jij een product waar de gemiddelde foodie op neer kijkt? Frituur jij ook de meest vette hap? Of bak jij gebak waarvan je de calorieën maar beter niet kunt uitrekenen? Deel jouw recept of verhaal en doe mee aan het foodblogevent. Want je snapt het al. Het thema van deze maand is “Guilty pleasures”!
Wat praktische informatie:
- Schrijf een artikel over het thema “Guilty pleasures”
- Plaats het artikel op je blog, link naar dit artikel en plaat jouw link onder dit artikel.
- Laat op social media weten dat je meedoet aan dit foodblogevent, gebruik daarvoor de tag #foodblogevent.
- Je kunt inzenden tot 27 februari 2015.
- Op 28 februari kies ik de winnaar en dus ook de host voor volgende maand.
Heel erg veel plezier en geniet er (stiekem) van!
(Ben jij geen foodblogger maar wil je toch meedoen? Stuur je inzending + foto naar contact@seasonwithlove.nl.)
Hey Mirne, wat een leuk thema! Vraagje kan ik gewoon mee doen of moet ik mijzelf opgeven via foodbloggers? Liefs Lynn
Je kunt gewoon direct meedoen. :D Iedereen kan een artikel insturen, verder niets nodig.
Leuk thema! Ik denk dat ik dit keer eens mee ga doen aan het Foodblogevent!
Gefeliciteerd! Denk er altijd te laat aan om mee te doen, maar je thema is iig wel leuk voor komende maand. Eens zien of ik er tijd voor heb. :)
Super leuk thema, ik ga komende dagen broeden op een lekker recept ;)
Wat een leuk thema! Ik heb nog nooit meegedaan met het Foodblogevent, maar overweeg nu een poging te wagen :) Mag je blog trouwens ook in het Engels geschreven zijn?
Uiteraard, dat is geen enkel probleem!
Oh yesss, I’m in! Net even gekeken bij “Eten Maken”.. wat een heerlijkheid komt er voorbij zeg. Daar zou eigenlijk een boek van moeten worden gemaakt… de beste 100 Guilty Pleasures van foodbloggers!
Ik ben voor! haha
Kan ik m’n bijdrage hier achter laten of moet ik mailen?
http://uitmijnkeukentje.blogspot.nl/2015/02/guilty-pleasures.html
Groetjes ilse
Zo is het helemaal super, bedankt! Nu heb ik ook trek in heartbreakers! :D
Sorry :P
ze zijn ook zo lekker :)
https://piccanti.wordpress.com/2015/02/17/guilty-pleasure-vleesspaghetti/
Bij deze mijn bijdrage! :-)
Ik heb chocopasta-pindakaasbollen gemaakt, zo lekker en zo guilty :D: http://spruitjeszijnnietvies.blogspot.nl/2015/02/foodblogevent-guilty-pleasures.html
Wat een top thema Mirne! Hierbij het artikel met mijn ultieme guilty pleasures:
http://uitdepanvansan.nl/5x-guilty-pleasures/
Super leuk thema!
https://ruthsfoodblog.wordpress.com/2015/02/21/foodblogevent-februari-2015-guilty-pleasures/
Hierbij mijn bijdrage voor het foodblogevent. Het staat al wat langer op mijn blog, maar dat maakt het niet minder lekker ;)
http://katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl/2014/04/chocolade-hazelnotencake.html