WINACTIE! – Sencor staande mixer

SencorMixer

Het is geen geheim dat bloggers soms dingen krijgen. We krijgen uitnodigingen voor leuke dinertjes en evenementen en mogen regelmatig nieuwe producten testen. Dat alles om voor jullie leuke artikelen te kunnen schrijven. Het is altijd leuk om dingen te krijgen, maar het is nog veel leuker om dingen weg te geven. Daarom ga ik deze prachtige staande mixer van Sencor verloten! 

Ik schreef al eerder een artikel over deze prachtige staande mixer, een kleurvolle eyecatcher in de keuken. Ik vind hem heel erg mooi en hij is ook nog eens enorm betaalbaar. 

Iedereen die gek is op bakken, droomt van een prachtige staande mixer. Ik ben heel erg blij met de mijne. Ik gebruik hem niet dagelijks, maar soms is die echt onmisbaar. Bijvoorbeeld wanneer ik Italiaanse meringue maak. We kunnen ons allemaal voorstellen hoe lastig het is om met één hand te mixen en met de andere gloeiendhete suikersiroop erbij te gieten. Op dat soort momentjes wil je echt niet meer zonder. 

Slagroom opkloppen is ook nog nooit zo gemakkelijk geweest en om je eiwitten stijf te kloppen hoef je geen minuten meer te staan. Je kunt rustig verder met andere dingen terwijl de mixer zijn werk doet. Ja, ik ben fan. Jullie ook?

Wat zou het eerste zijn wat jullie zouden maken met deze mixer? Gaan jullie net als ik voor klassieke cupcakes of komen jullie met hele creatieve creaties? 

cupcakes

Jullie kunnen deze staande mixer van Sencor t.w.v. 119,99 euro winnen! Wat moet je daar voor doen?

1. Like mijn Facebookpagina.

2. Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres.  

Deze winactie loopt t/m maandag 1 februari 2016. De winnaar wordt per mail op de hoogte gebracht. Krijg ik geen reactie binnen een week, loot ik een nieuwe winnaar. 
119 antwoorden
  • Henny
   Henny zegt:

   Mijn mixer heeft het net begeven en ik heb dringend een nieuwe nodig.
   Nu is het te winnen model ook nog eens extra mooi en ik hoop dat ik de gelukkige ben. Doe heel graag mee en begin alvast te duimen.

   Beantwoorden
 1. Jolanda Baltus
  Jolanda Baltus zegt:

  Wow, wat een mooie kleur!! Zal mijn eerste staande mixer worden, lijkt me super handig! HEb je de handen ook eens vrij :)

  Beantwoorden
 2. Willemijn
  Willemijn zegt:

  Wauw wat een gaaf ding! Helemaal mijn kleur ook :) Je zou mij er echt superblij mee maken als ik hem win want dan kan ik eindelijk een grande high-tea organiseren voor mijn vriendinnen, just because. Inclusief cupcakes natuurlijk! Volg je nu ook op Facebook!

  Beantwoorden
 3. Marieke
  Marieke zegt:

  Ik doe graag mee, wat een prachtige machine. Ik heb zoveel recepten op mijn verlanglijst, zoals eierkoeken, meringues van kikkererwten water, schwarzwalderkirschtaart….

  Beantwoorden
 4. Birgit
  Birgit zegt:

  Toen ik je blogpost over Sencor las werd ik al opslag verliefd op de staande mixer! Ik zou het keukenapparaat mééééééégaaaa graag willen winnen, omdat ik altijd al een goed excuus zocht om nog meer te bakken dan ik al doe! Op dit moment gebruik ik studentenapparaten (lees; action staafmixers) op mijn lekkernijen te bakken, maar aangezien hun leven aan een zijde draadje hangt, komt dit apparaat als geroepen. Nu ik verhuist ben van een containerwoning naar een echt appartement, heb ik er ook nog voldoende kastruimte voor!

  Beantwoorden
 5. Jeffrey
  Jeffrey zegt:

  Wat een tof apparaat! De laatste tijd ben ik wat minder actief geworden in de keuken wegens een gebrek aan inspiratie, maar met deze mixer zou ik zeker wel raad weten!

  Beantwoorden
 6. Kim
  Kim zegt:

  Ik doe supergraag mee! Lijkt me heerlijk om dit te winnen en hier heerlijke dingèn mee te maken. Omdat mijn vriend en ik pas zijn gaan samenwonen en er al veel uitgaven geweest zijn is er voorlopig geen budget voor zoiets geweldigs zoals dit. Het zou dus mooi passen binnen ons appartement :)

  Beantwoorden
 7. Josie Brouwers
  Josie Brouwers zegt:

  Ik vind je blog enorm leuk om te lezen. En vaak ook erg leuke ideeën.
  Fijn om te zien dat het van een passie zoveel meer kan maken. Ik blij je volgen.

  Beantwoorden
 8. Nynke B
  Nynke B zegt:

  Ik kijk hier echt likkebaardend naar. Ik ga beginnen met mueslibrood, vervolgens chocolademousse en dan…verder dromen. Ik doe mee hoor.

  Beantwoorden
 9. Sophie
  Sophie zegt:

  Wat een gave keukenmachine! Ik had hem in eerdere artikelen al gezien en was er meteen verliefd op. Handig ook dat die een 4 liter kom heeft, want dat past er echt alles in. Ik ben nu nog vaak bezig met een handmixer en een kom die eigenlijk een beetje te klein is als je een merenguetaart wilt maken. Ik zou hem graag willen winnen!

  Beantwoorden
 10. Cynthia
  Cynthia zegt:

  Wat een superleuke mixer! To be fair: ik ben geen keukenprinses. Rudolph’s Bakery, foodblogs, filmpjes met tips & tricks; ik volg het allemaal maar het resultaat van mijn cupcakes/gebakjes/taarten is nooit wat het moet zijn! Gebrek aan talent? Misschien, maar ik geef niet op! Het juiste ‘gereedschap’ helpt mij vast een heel eind op weg. En stiekem vind ‘m ook gewoon heel erg mooi. Je zou me hier dus hééél blij mee maken!

  Beantwoorden
 11. Esmee van der Togt
  Esmee van der Togt zegt:

  Oeee wat een mega gave winactie, ik doe heel graag mee want een staande mixer staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik hou ontzettend van koken en met name van bakken, vandaar dat zo’n staande mixer ontzettend handig zou zijn voor mij. Mijn moeder is vooral erg goed in het bakken van taarten en zij maakt vaak taarten helemaal bekleed met marsepein, ze is mij dit al een tijdje aan t leren en t gaat steeds beter. Het enige wat nu minder leuk is is het maken van het biscuitdeeg en de botercreme, omdat deze meer dan 10 minuten gemixed moeten worden. Zo’n staande mixer zou dus echt een topoplossing zijn! Succes en liefs, Esmee

  Beantwoorden
 12. Danielle
  Danielle zegt:

  Wauw wat een toffe win-actie! Ik doe voor alsnog altijd alles met de hand dus een machine toevoegen aan mijn “gear” zou mijn baktijd denk ik halveren! Ik doe dus zeker mee met deze actie!

  Beantwoorden
 13. Emily van Kampen
  Emily van Kampen zegt:

  Wat een prachtige mixer! Ik gebruik nu de oude handmixer van mijn moeder, maar als ik binnenkort naar mijn eigen huisje verhuis dan kan dat natuurlijk niet meer. Wat zou het dan fijn zijn om met zo’ n mooi apparaat eindelijk de pavlova-merengue taart te kunnen bakken die al zo lang op mijn lijstje staat om ooit te maken!

  Beantwoorden
 14. Sandra van Kleij
  Sandra van Kleij zegt:

  Super leuke winactie, maar ook een leuk bericht. Zou hem zeker wel winnen en ben je gelijk gaan volgen op je social media kanalen.

  Beantwoorden
 15. Xaviera Jamie Jansen
  Xaviera Jamie Jansen zegt:

  Lekker een keukenhulp voor mij erbij! Dat kan ik goed gebruiken want er moet zo veel gesneden, gesnipperd of gepureerd worden dat je er lamme handen van gaat krijgen! Een topper van een weggeef actie!

  Beantwoorden
 16. Arja
  Arja zegt:

  Wat een schitterende kleuren, helemaal voor mij gemaakt gewoonweg.Ik sta te popelen om deze te laten draaien in mijn keuken: een pavlova staat op mijn to-do lijst.Maar ook een luchtige pandancake met heel veel eieren.Hoe luchtiger het is geklopt, hoe smakelijker de cake wordt.En deze neemt dan veel werk uit handen.
  Ik ben er als een blok voor gevallen, en wat zal je er een plezier aan beleven.

  Beantwoorden
 17. Leanne
  Leanne zegt:

  Deze zou zeker erg van pas komen! Met mijn studentenbudget heb ik er nog geen kunnen kopen, maar een mixer staat al heel lang op mijn verlanglijstje.

  Beantwoorden
 18. Lisanne
  Lisanne zegt:

  Wat een mooie mixer en gaaf natuurlijk dat je er één weggeeft! Het eerste wat ik ermee zou maken is iets met eiwitten, ik denk macarons, die heb ik nog nooit gemaakt :)

  Beantwoorden
 19. Rachel
  Rachel zegt:

  Wat tof hier kan ik prachtige dingen mee maken en heerlijk makkelijk dan met zo’n mixer in je handen! spettert bij ons altijd alle kanten op tot de ramen haha! drama! Hij is van harte welkom!

  Beantwoorden
 20. Ling Choi
  Ling Choi zegt:

  Wat een mooie mixer, echt een pronkstuk voor mijn keuken! Ik houd van kleurige apparaten die mijn saaie keuken opfleuren. Bakken doe ik heel graag en mijn zoontje vindt het ook leuk om mij te helpen. Ik like je op Facebook en hoop op een beetje geluk!

  Beantwoorden
 21. Karlijn
  Karlijn zegt:

  Wat een toffe kleur en eindelijk geen lamme arm meer bij het mixen! Ik denk dat een lemon meringue pie een goede eerste test zal zijn.

  Beantwoorden
 22. Barbara Beun
  Barbara Beun zegt:

  Ooh dit is de droom van mijn dochter Nadine, ze vind het zo leuk om te bakken, heeft net nog brownies gemaakt, maar zo een mooie mixer in haar favoriete kleur dat zou een super verrassing zijn, dus tuurlijk doe ik ook mee en like ook op facebook.

  Beantwoorden
 23. Cabbitch
  Cabbitch zegt:

  Wat een toffe kleur!! dat is met recht een blikvanger in de keuken. Je kunt hem dus gerust op je aanrecht laten staan (niet opruimen.. nog een voordeel :) ) Mocht ik de gelukkige zijn en deze mooie jongen winnen, dan zijn chocolade truffels het eerste wat ik zou maken. Voor het maken van de vulling kom je met een handmixer vaak nét even een handje te kort..

  Beantwoorden
 24. Vivian
  Vivian zegt:

  Wauwwww wat gaaf! Tja wat zou ik er als eerste mee gaan maken…uhm eens even denken…vast en zeker iets lekkers. Ik heb met Kerst de bakbijbel gekregen en door omstandigheden is het nog niet gelukt er echt iets lekkers uit te maken. Met zo’n gave mixer moet ik er zeker weten mee aan de slag. Weg met de handmixer van 20 jaar oud (het beestje doet het nog wel hoor, dus bewaren zal ik ‘m zeker haha) en welkom nieuwe staande mixer! Het lijkt me trouwens een genot om je handen vrij te hebben voor een volgende stap terwijl de mixer zijn werk doet. GEWELDIGE actie! Duimpje omhoog!

  Beantwoorden
 25. Barbara van Schaik
  Barbara van Schaik zegt:

  Wat een super leuke actie voor ons! Sinds kort zijn mijn dochter en ik aan het bakken geslagen,wij kwamen er ook achter dat deeg kloppen met vorken heel zwaar is! ;) Gelukkig konden wij even een oude mixer lenen maar die is zo traagggg. Wat zou het fantastisch zijn om deze pracht mixer te winnen, dan is het eerste wat wij maken een ouderwetse appeltaart! Succes met je Blog! Groetjes Barbara

  Beantwoorden
 26. Nathalie Hellmig
  Nathalie Hellmig zegt:

  WAUWIE! Dit is echt helemaal TE GEK! wat een WAANZINNIGE DROOMPRIJS gaan jullie weggeven *zucht* zo’n supermooie en handige keukenmachine staat al een tijdje bovenaan mijn lijstje.. geweldig :D Superhandig om mijn grootste hobby NOG beter en NOG sneller uit te kunnen voeren.. mijn grootste hobby is namenlijk taarten & cupcakes bakken! Ohhh ik doe het al ruim 2 jaar nu… ook op bestelling.. (vrienden & familie) mooie 3D taarten decoreren.. maar op dit moment mix ik de biscuit en banketbakkersroom met de hand pfff wat een werk.. deze mooie keukenmachine zou echt zooooooo ontzettend welkom zijn… geen lamme armen meer van het mixen :D Ohh dit zou voor mij DE Oplossing zijn! Ik ben 7 februari ook nog eens jarig.. dit zou voor mij echt “het” perfecte verjaardagscadeau zijn.. MAAK ME GEK! ;-) Ik ga hiervoor héééééééél hard duimpjes draaien.. uiteraard jullie superleuke facebook pagina een DIKKE like gegeven, SPANNEND!! Liefs Nathalie :*

  Beantwoorden
 27. Jessie
  Jessie zegt:

  Toffe actie! Ik doe mee. Het eerste wat ik zou maken is denk ik een bananenbrood of ‘healthy’ appelmuffins. Past goed bij mijn goede voornemens om 2016 een gezonder jaar dan 2015 te maken haha.

  Beantwoorden
 28. Emma
  Emma zegt:

  JAHAAAAA, ik doe mee! Ik heb tot nu toe alleen nog maar red velvet uit een pak gemaakt en het lijkt me super om hem een keer helemaal zelf te maken :)

  x

  Beantwoorden
 29. Ilsiee prins
  Ilsiee prins zegt:

  Woooow wat een onwijs gave actie organiseer je voor de lezers van je blog/likers van je facebookpagina zeg! Fantastisch.. Ik had je al geliked op facebook en daar kwam ik deze actie ook tegen. Lijkt me echt helemaal super om deze staande mixer te winnen, ben een echte keukenprincess en woon net sinds een aantal maandjes op mezelf. Helaas mocht ik de keukenmachine niet meenemen van mijn mams naar mijn nieuwe huisje en sjah als je op jezelf woont gaan andere belangrijke aankopen voor.. Het zal echt helemaal waanzinnig zijn te mogen winnen!! ;-)
  Groetje & een fijne middag/avond
  Ilsiee

  Beantwoorden
 30. Christine Claeys
  Christine Claeys zegt:

  Ohhhh…Wat een TOP actie !!Helemaal te gek is dit !! Ik bak en kook heel graag ,maar dat mengen en kneden is toch een beetje lastig aan het worden voor mijn handen !De leeftijd (57) laat zich zien !! Durf alleen maar dromen !!!

  Beantwoorden
 31. Petra L.
  Petra L. zegt:

  Jeetje, wat een geweldig cadeau-voor-mezelf zou dat zijn. Ik merk dat ik aan sommige dingen gewoon niet begin, omdat ’t met een standaardmixer best zwaar is. Met dit apparaat zou ik zeker weer nieuwe dingen kunnen gaan proberen.

  Oh ja, op fb like ik je al :-)

  Beantwoorden
 32. tamara roos
  tamara roos zegt:

  jaaa doe graag mee!. Hier altijd een heel gevecht als ik aan het mixen ben met mijn handmixer en ik moet ingredienten toevoegen. Heel vaak al gehad dat mijn kom met inhoud en al op de grond ligt of het deeg tegen de muren spat!. En dan nog maar niet gesproken over mijn lamme hand.. pffff. Zou hier dus onwijs blij mee zijn!.

  Beantwoorden
 33. Monica
  Monica zegt:

  Ik lees altijd met heel veel plezier jouw geweldige recepten. Al heel veel van de heerlijke bakrecepten van taartjes/cupcakes heb ik gebakken en iedereen genoot ervan! Daarom zou ik heel graag deze staande mixer willen winnen zodat ik straks in mijn nieuwe huisje heerlijke taarten kan bakken van jouw recepten. En als allereerst ga ik dan de appelkruimelcheesecake maken, want daar ben ik heel benieuwd naar!

  Beantwoorden
 34. Liesbeth
  Liesbeth zegt:

  Oh wat een schitterend apparaat is dit! Zou helemaal perfect zijn voor mijn man die tegenwoordig “aan het oefenen” is met het bakken van worstenbroodjes en appeltaart :-) Het is een hele uitkomst dat hij dan niet constant de mixer hoeft vast te houden. Niet dat hij dat altijd braaf doet, hij is wel eens creatief met een kom en de handmixer, maar dat gaat soms wel eens fout. Haha, dan vliegen de spetters in de rondte.
  Ik had je facebookpagina al geliked :-)

  Beantwoorden
 35. Angeline
  Angeline zegt:

  Koken ,bakken,braden eigenlijk zijn alle werkzaamheden in de keuken wel leuk.En zeker als iedereen zit te smullen van je bakresultaten.Maar een krachtige kleurrijke keukenhulp zou toch wel heel goed van pas komen .De proefpersonen breiden zich steeds verder uit met kinderen,aanhang,vriendjes en vriendinnetjes,buurtjes heel gezellig al die “mee eters” maar een hulpje dat zou toch zeer welkom zijn .

  Beantwoorden
 36. Marit Bouwman
  Marit Bouwman zegt:

  Ik zou meteen met mijn dochtertje Juno van 6 aan de slag gaan om samen onze eerste Mario/Frozen taart te maken want dat zijn haar grootste sterren van dit moment en dan daarna in de speeltuin uitdelen

  Beantwoorden
 37. Marianne
  Marianne zegt:

  Mag ik mee doen voor mijn schoonzus? Die bakt ontzettend veel en is al even voor zo’n mixer aan het sparen. Zo’n apparaat zou haar zoveel bak-gemak geven!
  Met twee kleine mannen is het niet altijd even makkelijk om snel mooie baksels op tafel te zetten. Misbaksels heeft ze bijna niet, maar onder het bakken wordt mijn schoonzus wel vaak gestoord door één van mijn neefjes.
  Deze mixer zou haar wat vrije handen geven en uit ervaring spreek ik dat je heerlijk luchtig gebak krijgt of zeer goed gekneed brood.

  Beantwoorden
 38. Heidie
  Heidie zegt:

  Ik zou inderdaad samen met mijn zoon van 5, die dat geweldig vindt, als eerste cupcakes maken ???? Misschien ook leuk voor zijn verjaardagsfeestje dat binnenkort is. En wie weet durf ik me dan wel aan een eigengemaakte verjaardagstaart ???? te wagen.
  En daarna zou ik nog heel veel andere dingen gaan proberen. ????

  Beantwoorden
 39. Moniek
  Moniek zegt:

  Wauw, wat een prachtig apparaat. Als ik deze zou winnen zou ik hem gebruiken om de pudding naar traditioneel familierecept te maken!

  Beantwoorden
 40. danielle noord
  danielle noord zegt:

  Geweldig!! cupcakes met mijn dochter maken is het eerste wat ik zou doen… om vervolgens echt lekker zelf te gaan kokkerellen! Zo veel lekkere dingen wat je hiermee kan maken. Mijn tienerdochter wil graag een keer een high tea doen en dat zou dan goed van pas komen! Ik ga het gelijk delen! #duimen

  Beantwoorden
 41. Anita te Gussinklo
  Anita te Gussinklo zegt:

  wij hebben een hele oude mixer hier.
  Wat een beauty is deze.
  Ik doe graag mee en heb de actie gedeeld via Facebook.

  Beantwoorden
 42. Tamara TS
  Tamara TS zegt:

  Dat is een geweldig mooi ding! Heel wat anders dan die ouwe jaren 70-mixer die het nog maar op 1 stand doet. Ik doe graag mee. (FB Tamara Mara Großmaul) Het eerste wat ik zou maken zou lactosevrije koffiecake worden,

  Beantwoorden
 43. Marieke Slater
  Marieke Slater zegt:

  YES!! Wat een SCHITTERENDE kans. Stel je voor dat je wordt uitgekozen. :-) Wat zou ik hier blij mee zijn. Het koken zou een stuk makkelijker worden.

  Beantwoorden
 44. Miranda Dijkstra
  Miranda Dijkstra zegt:

  Oohhh wat prachtig! Ik zou hier heel blij mee zijn, samen met mijn dochtertje heb ik al heel wat cupcakes staan maken. Dat met een handmixertje, en van dit apparaat zouden wij veel plezier hebben, dat weet ik zeker :D <3

  Beantwoorden
 45. Kim
  Kim zegt:

  Wat een giga leuke winactie! Ik zou de mixer graag willen winnen! Dan kan ik aan de slag met nog meer recepten ( zonder dat ik mijn arm vermoord haha)

  Xx
  Ps: ik heb je Facebookpagina geliked en volg je nu met plezier????

  Beantwoorden
 46. Addy Duhen
  Addy Duhen zegt:

  Wat zou dit ontzettend fijn zijn zeg seasonwithlove.nl, want ik heb de ziekte dupuytren in mijn handen waardoor mixen echt onmogelijk is geworden daarom zou de staande mixer van Sencor hier heel erg welkom zijn ;-) En koken en bakken is een grote hobby van mij ;-)

  Beantwoorden
 47. marieka waalwijk
  marieka waalwijk zegt:

  supergaaf deze actie ik zou het eerst voor de overheerlijke aardbeientaart gaan waar we hier allemaal dol op zijn

  Beantwoorden
 48. melissa van stipdonk
  melissa van stipdonk zegt:

  Wauw wat een geweldige actie voor mij maar ook mijn bijna 5 jarige dochter die ervan overtuigd is dat ze later bakker wil worden omdat ze zo gek is op taarten en cakes bakken. Hoe leuk als we voor haar vijfde verjaardag zelf alles kunnen bakken omdat we dit winnen :-)

  Beantwoorden
 49. Miekske Dingens
  Miekske Dingens zegt:

  Wat super! Heel graag een kans om nog eens wat creativiteit in de keuken boven te halen en een lekker taartje voor mijn mannen te maken!

  Beantwoorden
 50. jorine
  jorine zegt:

  Hier ga ik heel graag mee aan de slag! Ik maak heel graag gezonde cakes, van banaan tot appel, havermout tot cacao. Ik gooi van alles bij elkaar en smul hier tussendoor van. Ik woon nog niet zo lang op mijzelf, dus zo’n luxe apparaat ontbreekt nog in mijn keuken!

  Beantwoorden
 51. Anne
  Anne zegt:

  Wauw! Ik bak graag, ben dezer dagen weer een uitdaging aan het zoeken voor de verjaardagstaart van mijn zoontje volgende maand. Voor zijn kinderfeest, voor de verjaardag, cake voor de juf. Die neemt ook nog afscheid volgende maand, gaan we nog koekjes bakken (hij heeft al een chipsbus versierd om ze in te verpakken want het is druk volgende maand). Ook bakken wij als het even kan voor verjaardagen of gelegenheden van vrienden en familie een cake of taart die zoonlief altijd kleurrijk versierd. Alleen ik heb zo’n mixer met plastic kom en als we bijv botercreme maken heeft deze het zwaar te verduren. Wat zouden wij blij zijn met deze mixer!!

  Beantwoorden
 52. Arjan
  Arjan zegt:

  Normaal ben ik niet zo van de internetprijsvragen… maar voor deze maak ik een uitzondering. Dit jaar wordt ons nieuwe huis met eindelijk eens een keuken met voldoende ruimte opgeleverd…en ik ben bang dat ik dan weer helemaal los ga in de keuken en dan blijft het niet bij cupcakes alleen… Het wordt weer eens tijd dat ik mijn beruchte Chocoladecake met Coca Cola en Mars topping ga maken.

  Beantwoorden
 53. Leandra
  Leandra zegt:

  Wat zou ik deze nu graag willen winnen. Woon nu semi-samen, en daarbij een cadeaukind erbij. Wij vinden het echt superleuk om samen dingen te bakken. Inmiddels ook een paar heerlijke recepten op deze site gevonden die ik heel graag uit wil proberen: Red Velvet Cupcakes!

  Beantwoorden
 54. Kris Kuang
  Kris Kuang zegt:

  WOW! Dat ziet er fashionable en strak uit, ik ben heel erg benieuwd hoe goed deze blikvanger werkt. Daarnaast heb ik alleen ervaring met een handmixer en zou graag willen ervaren, wat de verschillen nu zijn. Hij is erg gaaf, daar zou ik jarenlang héél veel plezier van kunnen hebben bij het bakken van taarten en cupcakes.

  Beantwoorden
 55. mari sand
  mari sand zegt:

  Heel gaaf ding! Vooral de kleur is prachtig. Deze spat van mn aanrecht af! Volgend jaar als mijn kleine meisje 2 wordt kunnen we heerlijk samen taartjes en cupcakes bakken

  Beantwoorden
 56. Marian
  Marian zegt:

  Wat een gave mixer, ben ook helemaal weg van de kleur!
  Hij zal goed van pas komen nu ik aan het bakken ben geslagen.
  Een probleempje, ik heb geen Facebook… wel gedeeld met G+, hoop dat ik dan toch een kansje mag maken.

  Beantwoorden
 57. Maria Maas
  Maria Maas zegt:

  Mooi “masjientje”. Als die op mijn aanrecht zou mogen pronken, zou het eerst de knop aangaan voor het beslag van een lekkere cake. Op de een of andere manier is die bij mij altijd te vast, verre van luchtig. Toen ik nog thuis woonde, probeerde ik dat te verbloemen door er flink wat chocoladeglazuur overheen te gieten, maar mijn vader doorzag dat altijd en vroeg dan meteen of ik weer een baksteen gebakken had, haha.
  En als de cake met deze Sencor wel toppie lukt (waar ik van uit ga), lust ik er ook nog wel een laag van die heerlijke – dan natuurlijk ook eigengemaakte – fluffy botercrème in.

  Beantwoorden
 58. Anouk
  Anouk zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik zie mezelf al helemaal zoals in Heel Holland Bakt met m’n schortje aan in de weer met deze machine! Wat zal het koken en bakken dan ontzettend leuk worden!! #fingerscrossed

  Beantwoorden
 59. Nina
  Nina zegt:

  Ik denk dat ik er een worteltaart mee zou maken. Die zijn zo lekker! En in een handomdraai gemaakt met deze handige staande mixer! Mijn keukenprinsesjes hart gaat nu al sneller kloppen!

  Beantwoorden
 60. Bianca Hoogduin
  Bianca Hoogduin zegt:

  Super gaaf, aangezien ik nu nog alles met mijn handmixer doe en hierdoor wel eens in tijdnood kom, zou deze mixer enorm welkom zijn!

  Beantwoorden
 61. Nadine Dijkman
  Nadine Dijkman zegt:

  Dit is iets wat al super lang op mijn verlanglijstje staat! Ik hou ontzettend veel van bakken, en dit is echt een geweldig apparaat! Maakt alles zo veel makkelijker en leuker.
  Het eerste recept dat ik zou maken zou een rainbow cake zijn, dit wil ik al heel graag een keer maken maar is erg ingewikkeld, dit zou het zeker makkelijker maken :P

  Beantwoorden
  • richard welgraven
   richard welgraven zegt:

   door onverwachte onstandigheden ben ik huisman geworden en moest ik dus ook gaan koken en bakken voor mn grote gezin met 8 kinderen,dat is wel even wennen en met de hoeveelheden die ik maak zou die staande mixer wel heel erg handig zijn,ik vind hem prachtig en doe dan ook heel graag mee,ik zou er als eerste een hele grote taart mee maken om het te vieren!groeten richard

   Beantwoorden
 62. Merlijn Janse
  Merlijn Janse zegt:

  Oh ik zie het al weer gebeuren,
  Een heerlijk recept bereiden zonder dat ze weer gaan zeuren
  Het baart me steeds weer grote kopzorgen,
  Hoe ik nu weer in een kort tijdsbestek eem kompleet menu moet verzorgen.
  Als echte keukenprinces ben ik vaak in de keuken aanwezig,
  Met de heerlijkste recepten te bereiden en met vanalles bezig.
  Pureren, snijden, raspen en hakken,
  Ook nog koken en zelfs bakken.
  Die dingen kosten echter ontzettend veel tijd,
  Vooral als je met een feest uitgebreide maaltijd bereid.
  Maar met deze blauw prachtige Sensor keukenmachine
  Die trendy is en gemakkelijk te bediene.
  Je kunt er zoveel mee dat hoop ik met deze keukenmachine te merken,
  Dolgraag wil ik met deze keukenmachien elke dag gaan werken.

  Beantwoorden
 63. Kevin
  Kevin zegt:

  Whoooooo gaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nou hiermee vliegen de taarten en baksels snel de deur uit worden de monden snel gevuld! Wat zou ik dit maatje graag in mijn keuken willen hebben staan…. eyecather en ook nog eens stijlvol en handig! :) Nou ik volg je al op facebook maar ik ga zeker mijn vrienden vertellen over je leuke en interessante blog! Gr Kevin

  Beantwoorden
 64. Linda vergouwen-vermaire
  Linda vergouwen-vermaire zegt:

  Zo’n mooie mixer zou hier aan het werk gezet worden hoor!! Want bakken is hier populair.. Hij is ook nog eens mooi om naar te kijken dus hij zou wat mij betreft een ereplaatsje krijgen op het aanrecht

  Beantwoorden
 65. mj van klaveren
  mj van klaveren zegt:

  wow 2016 is al weer even begonnen,
  en zo iets gaafs heb ik nog nooit gewonnen.
  al zijn we gezond en hebben we dus eigelijk niets te klagen,
  toch kom ik hier snel een gokje wagen.
  Ik wens het beste voor iedereen,
  en deel deze super actie meteen .
  Want wij zijn jullie fans,
  en hebben nu nog maar 1 vurige wens

  Beantwoorden
 66. chrissie van ieperen
  chrissie van ieperen zegt:

  Bakken en koken, mijn grootste hobby en zo’n mixer is echt een droomapparaat, ik ga maar hard duimen zodat hij misschien straks op mijn eigen aanrecht staat ;-)

  Beantwoorden
 67. Joy Lap
  Joy Lap zegt:

  Wat een supergave actie. Zag je actie op fb. Ik heb je geliked en zal zo ook even delen. Wat een geweldige kleur ook. Dat scheelt een hoop zwaar handwerk zo’n apperaat. Duimendraaien dus ????????????????

  Beantwoorden
 68. natasja emmen
  natasja emmen zegt:

  WHOW prachtige mixer, ik maak DOLGRAAG kans! Mijn oude mixer is helaas stuk gegaan en ben druk aan het sparen voor een GOEDE nieuwe. Deze winnen zou natuurlijk ECHT fantastisch zijn, ga heel hard DUIMEN. Een GOEDE mixer is immers ONMISBAAR in elke keuken en dan kan ik weer helemaal LOS….haha

  Beantwoorden
 69. Kimberley
  Kimberley zegt:

  Ik doe mee aan deze prachtige winactie voor mijn zusje.
  Zij is dol op bakken. Van pannenkoeken tot cupcakes.
  Ze gaat binnenkort op zichzelf wonen en kan dan geen gebruik meer maken van mama’s keukenapparaat/mixer.

  Jullie zouden haar dus dol gelukkig maken met dit mooie apparaat.

  Beantwoorden
 70. Gea
  Gea zegt:

  Mij moet je hebben!
  is natuurlijk niet zo goed voor mijn armspieren, scheelt een hoop tijd + dat de kinderen zichzelf helemaal zelf kunnen redden, dat vinden ze natuurlijk toppie.
  Ik hoop dat wij de eindstreep halen en dat je ons blij maakt.
  veel succes met season with love van mij

  Beantwoorden
 71. Christhy
  Christhy zegt:

  Wat een fantastische machine! Het eerste dat ik zou maken, dat zijn absoluut American pancakes. Hoe stijver het eiwit, hoe luchter de pannenkoeken! :)

  Beantwoorden
 72. Sandra bos
  Sandra bos zegt:

  Sommige dingen wil je wel vervangen maar .. Inderdaad er is altijd een reden om het niet te doen.
  Aan deze winactie doe ik graag mee. Spannend !
  Helaas gaat like niet lukken ik heb geen fb ????????

  Beantwoorden
 73. Karolien Vis
  Karolien Vis zegt:

  Wat is hij mooi!!! Hier smelt mijn chocolade voor de taart zo bij, ;)
  Ik bak in het weekend met mijn kinderen. Ze mogen dan zelf kiezen wat het wordt. Van ingewikkelde taart, waar vooral ik dan lang mee bezig ben…. tot simpele koekjes. Maar 1 ding is het altijd! Een feestje! Bakken, wachten, snoepen. En voor mij natuurlijk opruimen..

  Ik doe heel graag mee! Het zou een aanwinst zijn voor in mijn keuken en een plaatje voor op het aanrecht!

  Beantwoorden
 74. Ellen
  Ellen zegt:

  Aaaaaaah wat ontzettend leuk! Voor mij zou geen gerecht te veel zijn, maar het eerste waar ik aan zou beginnen zijn ‘gezonde’ brownies en blondies. Vaak zijn gerechten met dadels waarvoor je echt een keukenmachine nodig hebt wil je deze fijn krijgen. Dit lijkt me een ideaal apparaat voor dit soort gerechten! Mijn facebook like hebben jullie en veel succes met alles! :-)

  Beantwoorden
 75. Rianda
  Rianda zegt:

  Hier valt wel flink wat mee te bakken voor de bruiloften die komen! Scheelt toch weer flink in de kosten als je het zelf kunt doen :)

  Beantwoorden
 76. Wendy
  Wendy zegt:

  Ja wij doen mee!! Gezellig samen bakken met de kinderen zonder te martelen met onze eigen mixer enzo. Kunnen de kinderen zelf iets lekker klaarmaken (wel onder toezicht hoor)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.