this or that

This or that – FOOD tag

This or that – FOOD tag

Pizza of pasta?

Pasta! Maar als ik uit eten ga dan bestel ik toch altijd eerder een pizza. Omdat ik zelf wel een heerlijke pasta kan maken, maar toch nooit een pizza krijg zoals uit een goede steenoven. 

Thuis eten of uit eten?

Ik vind het enorm tof om thuis een dinertje in elkaar te zetten, maar de sfeer van buiten de deur eten is natuurlijk ook heerlijk. Zeker in de zomer smaakt zelfs het simpelste broodje lekkerder op een terrasje dan thuis. 

Koken of bestellen?

Wij bestellen eigenlijk zelden tot nooit eten. Ik vind het eigenlijk het geld gewoon niet waard. Voor 20 euro heb je voor twee personen een maaltijd die je half warm thuis krijgt. In de tijd dat je zit te wachten tot ze langs rijden had ik zelf ook al wat kunnen maken.

rozekoeken

Koek of snoep?

Koek, ik ben helemaal geen snoeper. Als kind ging ik ook al liever voor een koekje of zelfs een boterham dan snoep. 

Samen eten of alleen eten?

Samen eten is natuurlijk altijd beter dan alleen! Maar ik ben geen enorme prater tijdens het eten, bij het uit eten wel. Maar thuis eet ik liever gewoon rustig en stil mijn bord leeg. 

Nutellachocolademelk

Pindakaas of Nutella?

Soms kan ik enorm genieten van een witte boterham met Nutella. Of mijn Nutella chocolademelk. Maar pindakaas is gewoon altijd lekker, dus ik denk dat pindakaas toch wel wilt. 

Thee of koffie?

Ik drink zelden koffie en zelden thee. De laatste tijd neig ik meer naar thee omdat de smaak van koffie vaak nog zo lang blijft hangen. 

Wijn of bier?

Wijn! Een zoete witte alsjeblieft. Neem de fles maar meteen mee. 

McDonald’s of Burger King?

Doe mij maar een Big Tasty. Die saus is echt heilig.

Koken of bakken?

Koken. Bij koken vind ik het makkelijker om de smaken onder controle te houden, bij bakken schuif ik het de oven in en hoop ik dat het er lekker uitkomt. Meestal is dat wel zo, maar ik sta toch liever te roeren en te proeven en telkens verder op smaak te brengen. 

spruitjesstamppot

Zomergerechten of wintergerechten?

Doe mij maar een flinke pan erwtensoep of een lekkere stamppot. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik dat in de zomer ook nog wel eens eet. 

Ontbijten of lunchen?

Als mijn vriend een eitje voor me bakt in het weekend is dat mijn favoriete ontbijt. Maar over het algemeen vind ik de lunch veel lekkerder en neem ik daar ook meer tijd voor dan voor het ontbijt.

Vlees of groenten?

Vlees. Wat misschien een rare keus is aangezien ik niet vaak vlees eet. Maar een bord spareribs vind ik toch echt een stuk lekkerder dan een bord bloemkool. 

ijsje

Pudding of ijs?

IJs! Ik ben gek op Ben en Jerry’s ijs. Als ik bij een ijssalon ben kies ik altijd een smaak met koekjes of met chocolade. 

Chocolade of chips?

Chips, sowieso. Cheese onion en sour & cream vind ik echt heerlijk!

gehaktballetjestomaatwijn

Hartig of zoet?

Hartig. Zoals ik al zei hou ik niet van snoepen. Een goed baksel of dessert is wel lekker, maar eigenlijk hou ik veel meer van hartig. 

Aan tafel of op de bank?

Ik vind aan tafel eten wel gezelliger. Maar soms is het zo lekker om lui op de bank te ploffen. 

Vork of lepel?

Vork. Wanneer het kan gebruik ik een vorm. Macaroni, rijst maar bijvoorbeeld ook mijn havermout eet ik met een vork. 

havermoutmuffin2

Gezond of ongezond?

Gezond. Ik kan niet ontkennen dat ik enorm kan genieten van een grote hamburger, maar als ik lekker en gezond eet dan voel ik me achteraf er ook nog goed over. Dat is toch wel fijner! 

Dit zijn de dingen die ik zou kiezen. Wat zou jij kiezen? Neem deze TAG gerust over. 

18 antwoorden
 1. Donna Luisa
  Donna Luisa zegt:

  Wat grappig, ik zou deze tag helemaal niet zo anders invullen dan jij hebt gedaan. We zijn het blijkbaar over heel veel dingen eens haha. Behalve dan dat ik chocolade over chips zou kiezen. I love chocolate!!

  Beantwoorden
 2. Michaela
  Michaela zegt:

  Ik heb echt precies dezelfde gedachte als jij bij de pizza/pasta vraag. Vind het altijd zonde om een pasta te bestellen, als ik weet dat ik hem zelf ook zo kan maken, dan liever die heerlijke pizza haha! :)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.