Eataly Milaan

Eataly

Eataly is de echte hotspot in Milaan voor iedereen die gek is op eten. Ze hebben hier alles dat je nodig kunt hebben. Ik zou hier uren kunnen ronddwalen en dat komt niet alleen door de hapjes die ze op verschillende plekken aanbieden. 

Eataly is ingedeeld in verschillende afdelingen over drie verdiepingen. Van olie tot vlees en van wijn tot chocolade. Afgewisseld vind je verschillende zaakjes waar je een hapje kunt eten. Ik weet niet of het altijd zo is, maar toen wij er waren, waren er op verschillende plekken demonstraties waar je even kon proeven. Een van de hapjes was bijvoorbeeld deze pasta met citroen en tomaatjes, mijn vriend vond dit één van de lekkerste gerechtjes in Milaan. 

pastaeataly

Laat je verleiden door de prachtige afdelingen. Er lopen enorm veel medewerkers rond die je graag helpen. Het was jammer dat wij nog met het vliegveld naar huis moesten. Ik heb alleen verschillende soorten pasta mee naar huis genomen. Maar we hebben ook heerlijke mozzarella, tomaatjes en ham meegenomen om later heerlijk mee te borrelen. Als ze dit in mijn woonplaats zouden hebben, zou mijn bankrekening nooit meer veilig zijn. 

slagerijeataly

Prachtig vlees, heerlijke kaas en zelfs de groenten lag er glanzend bij. Het komt niet vaak voor, maar op sommige momenten baal je dat je niet thuis hoeft te koken wanneer je op vakantie bent. Tapenades die je het liefst allemaal mee wilt nemen en voor mijn eigen veiligheid ben ik maar bij de chocolade weggebleven. Er zijn een hoop toffe winkels en markten, maar dit is wel een verzamelplek voor alles van de beste kwaliteit. Aanrader! 

Eataly Milaan
Piazza XXV Aprile
10 – 20121 Milano
http://www.eataly.net/eu_en/shops/milan-smeraldo
 
Eatalygroenten

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.